News Flash:

Bianca Slav a cedat nervos

29 Octombrie 2013
1559 Vizualizari | 0 Comentarii

După ce o publicație din Romania a susținut că soția lui Victor Slav a făcut o întrerupere de sarcină de Sf Dumitru, Bianca a cedat nervos la acuzațiile aduse.

Ea este foarte supărată pentru că toate aceste zvonuri îi rănesc familia, mai ales că jurnaliștii de la aceeași publicație i-au sunat părinții pentru a-i întreba cum comentează subiectul, iar aceștia au rămas impresionați să audă ce se întamplă cu fiica lor.

Nici Patriarhia Romană nu a fost ținută departe de acest scandal, iar membrii acesteia i-au acuzat public pe Bianca și pe medici că au săvarșit un păcat grav în zi de sărbătoare.

Dornică de a apărea cat mai puțin public în ultima perioadă, mai ales după nuntă, Bianca  nu înțelege ce se întamplă și de ce oamenii îi analizează faptele.

Mai mult, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook, ea a dat de înțeles că îi va da în judecată pe toți cei care au denigrat-o.

„Fără dorința de a vorbi sau de a răspunde unor acuzații nefondate, precum și dreptul de a fi ascultată, asist în ultima perioadă (1lună) siderată la monologul unor emisiuni prin vocea invitaților săi care mă judecă, mă condamnă, mă acuză, îmi adresează cuvinte umilitoare, expresii defăimătoare și care mă denigrează fără scrupule în mod constant. Toate aceste lucruri întamplandu-se fără ca eu să fi alimentat în vreun fel această campanie de "ură nejustificată" a unor oameni care nu mă cunosc, dar care fac afirmații nefondate la adresa mea. Mama mea nu are de ce să fie supusă unor astfel de situații, tata mă sună plangand și neînțelegand, sora mea adoarme cu mine la telefon... familia mea suferă...ce v-au făcut oamenii ăștia?? ce v-am făcut eu să le faceți asta?? Este ILEGAL și INUMAN tot ce se întamplă! Sunt cuvinte printre lacrimi... care, cu siguranță nu contează! sper să conteze și să funcționeze legea!"


victor slav bianca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005750 (s)