News Flash:

Cum folosesti paysafe-uri pentru bilete la pariuri sportive

29 Iunie 2023
402 Vizualizari | 0 Comentarii

Atunci cand vrei sa-ti faci bilete la pariuri, te poti trezi ca nu mai ai bani in cont. Si ca nu mai ai nici pe card, asa ca trebuie sa gasesti alte variante pentru a depune bani.

 

Iar una din modalitatile extrem de populare de a depune bani la pariuri este prin intermediul bonurilor de paysafecard. Stim cu totii ce este paysafecard-ul sau paysafe sau psf, cum ii mai spun pariorii. Acum le gasesti in mai toate magazinele, indiferent daca magazinele sunt in mediul urban sau rural. Concret, aceste paysafe-uri se pot procura de la statiile de plata instalate in magazine, de regula chiar la intrarea in magazine, imediat ce ai intrat. La aceste statii de plata poti sa faci diverse plati, poti sa-ti platesti impozitele sau amenzile, daca, din nefericire, ai avut parte de asa ceva. 

 

Sau, dupa cum spuneam, poti sa procuri paysafe-uri. Paysafe-urile sunt coduri de 16 cifre pe care le primesti in cuantumul unei sume pe care o platesti. Sunt paysafe-uri de 25 de lei, de 50 de lei, 100 de lei sau de 200 de lei. Practic, bagi suma pe care o doresti in aparat (atentie, aparatul nu da rest) si obtii paysafe-ul aferent. Daca vrei un psf de 50 de lei, introduci fix 50 de lei. Iti va cere un cont de email unde iti va trimite bonul cu codul de 16 cifre. Atentie, sa scrieti mailul corect, ca altfel va ajunge la altcineva si nu vrem asta. In plus, la finalul tranzactiei veti primi si un bon de hartie pe care este imprimat codul de 16 cifre.

 

Iar cu acest cod poti sa depui bani la o agentie de pariuri sportive de acasa, in conturile online. Daca ai un cont online la o agentie, stradala sau online poti face depunere cu acest cod de psf de 16 cifre. Si iti apare instant suma pe care ai platit-o la statia de plata. 

 

Dar iata mai exact care sunt toti pasii, de la cumpararea unui bon de paysafe de la statiile de plata, pana la depunerea lui intr-un cont online de pariuri.

 

Pasul 1. Identificam un magazin unde exista o statie de plata de acest gen, care sa fie functionala.

 

Pasul 2. Pregatim bani schimbati, caci aparatul nu da rest. Daca vrem un psf de 25 de lei, atunci sa avem 25 de lei in bancnote. 

 

Pasul 3. Selectam paysafecard la statia de plata. Alegem tipul de psf pe care-l dorim. De exemplu, 25 de lei, cum am zis mai sus.

 

Pasul 4. Selectam psf de 25 de lei si dam mai departe. Ni se va cere o adresa de email, o completam corect. Sa verificati cu atentie daca ati completat adresa cum trebuie. Si sa aveti acces la acea adresa de email.

 

Pasul 5. Introduceti banii si obtineti bonul de hartie cu codul psf format din 16 cifre.

 

Pasul 6. Ajungem acasa cu bonul in cauza. Ne facem cont pe siteul paysafecard.ro, caci va trebui sa bagam datele de logare pe siteul agentiei de pariuri. Incarcam codul de psf in contul nostru de paysafecard.

 

Pasul 7. Accesam contul nostru online la agentia de pariuri unde vrem sa depunem. Alegem Metode de plata, apoi paysafecard si urmam pasii de acolo. Spunem  numele de utilizator pe care-l avem la paysafe si realizam transferul banilor din contul de paysafecard in contul de la agentia de pariuri.

 

Pasul 8. Banii se transfera instant. Aceasta e procedura. 

 

Un lucru pe care nu-l cunosc cei care opereaza astfel de paysafecard-uri este ca trebuie sa-si faca si cont pe siteul paysafecard.com. Codul nu se poate incarca automat in contul de pariuri, ci din contul pe care ni-l facem pe siteul paysafecard. 

 

Procedura simpla

 

In prezent, aceasta procedura s-a simplificat enorm caci multe case de pariuri au ales sa se inscrie direct pe aceste statii de plata. Practic, gasesti multe din agentiile de pariuri pe statiile de palta, astfel incat poti sa depui direct bani in cont acolo, fara sa mai urmezi pasii de mai sus. E usor si nu mai ai nevoie de paysafe. Pur si simplu intri pe statia de plata, selectezi agentia la care ai cont si vrei sa depui, intri in contul tau si adaugi suma pe care vrei sa o pui in cont.

 

Totusi, nu toate agentiile de pariuri pot fi regasite pe aceste statii de plata. Sunt multe dintre ele, dar nu toate, asa ca e bine sa cunosti si procedurile detaliate mai sus. 

 

In plus, daca ai cumparat deja un paysafe, il poti depune mai tarziu, cand esti relaxat acasa. Multi pariori asa procedeaza: cumpara cateva paysafe-uri, de regula de 25 de lei fiecare, si le depun doar cand doresc. Nu pun toti banii odata, ca sa nu puna sume foarte mari in contul de pariuri. Oricum, indiferent de cum alegi sa depui, e bine sa cunosti toti acesti pasi, e bine sa stii cum se depune cu paysafe, caci este o procedura extrem de populara, extrem de utilizata de catre pariori. Iar noi ti-am explicat-o pas cu pas, asa ca ce mai ramane de zis e un singur lucru: bafta la pariuri!

 

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 33 queries | Mysql time :0.008656 (s)