News Flash:

De ce sa optezi pentru pardoseli elicopterizate: TOP Motive

23 Iunie 2022
316 Vizualizari | 0 Comentarii
pardoseli elicopterizate

Spatiile industriale vin la pachet cu o serie de cerintele speciale in materie de pardoseli. Atat la interior, cat si la exterior, zonele de lucru creeaza o expunere uriasa la uzura, din cauza utilajelor grele, a traficului intens, dar si a materialelor cu actiune coroziva. Din aceste motive evidente, a fost nevoie de o solutie care sa faca fata cu brio la solicitarile industriale.

Solutia exista astazi si poarta numele de pardoseli elicopterizate. Acestea ofera multiple avantaje, demne de luat in considerare: intretinerea ieftina si rapida, rezistenta sporita la efort prelungit si trafic intens, imunitate la actiunea substantelor corozive, optiuni pentru reparatii la costuri reduse, usor de implementat, intr-un timp scurt etc. Vezi si alte motive pentru care ar trebui sa iei in calcul optiunea pardoselilor elicopterizate, daca ai o cladire industriala. Iata!

Elicopterizarea mecanizata creste gradul de rezistenta al suprafetelor

Prin elicopterizare mecanica, betonul reuseste sa faca fata cu brio la carintele de utilizare. Nu numai ca suporta uzura, ci dovedeste o rezistenta deosebita in variate conexte, cum ar fi: caderile de corpuri grele, traficul utilajelor de mare tonaj, frecarea cu obiecte deplasate pe pardoseala, manipularea unor utilaje si materiale cu colturi taioase, actiunea unor echipamente sau materiale abrazive, actiunea unor substante uleioase sau corozive, frecvent intalnite in activitatea industriala. Din acest motiv, vei putea observa pardoselile elicopterizate in service-uri auto, in garaje sau ateliere pentru reparatii, de exemplu. La fel de frecvente sunt in interiorul spatiilor de depozitare industriala sau pentru comert, precum si in zonele de tranzitare in magazine alimentare si spatii comerciale. Pardoselile elicopterizate sunt folosite si pentru rampele necesare in descarcarea sau incarcarea marfurilor, pentru docuri maritime sau fluviale si in hale.

Care sunt etapele de executie a unei astfel de pardoseli

Pardoselile, indiferent de tipul lor, trebuie implementate in acord cu cerintele spatiului si cu nevoile utilizatorilor. Pentru a dispune de cele mai bune rezultate, este imperios necesar sa colaborezi cu experti. Ei vor avea acces la utilajele necesare si materialele eficiente, prin care sa obtii suprafete durabile, rezistente si cu proprietati care le atesta calitatea. Iata care sunt etapele de executie importante:

(1)   se marcheaza si se imprejmuieste, corespunzator, spatiul de lucru

(2)  se construitese un confraj, in functie de cerintele si nevoile proiectului

(3)  se apeleaza la optiunea de armare cu bare din otel dimensionate cu cerinta de trafic a sapei

(4)  se comanda materialele si utilajele necesare

(5)  pomparea mecanizata a betonului in cofraj

(6)  se niveleaza suprafata si se aduce la planul de inclinare corect

(7)  se aplica pigmentul de culoare si cuartul

(8)  elicopterizarea in regim mecanizat, dupa timpii optimi

(9)  curatarea suprafetei cu ajutorul jeturilor de apa

(10) timpul de uscare

(11) se preda proiectul catre beneficiar

(12) se informeaza beneficiarul despre procedurile de intretinere sau reparatii

Bucura-te de pardoseli industriale executate perfect, colaborand cu Pardoseliindustriale.ro

Pardoseliindustriale.ro are o vasta experienta in implementarea de pardoseli industriale. Activeaza de peste 10 ani pe piata, timp in care a colaborat cu clienti din toate domeniile din activitate, carora le-a oferit cele mai bune rezultate.

Compania este formata din experti in domeniu, care tin pasul cu toate inovatiile si descoperirile din domeniul finisajelor si vin in intampinarea clientilor cu solutii de ultima generatie. Materialele si utilajele folosite de Pardoseliindustriale.ro sunt ultra-moderne si rezistente

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007426 (s)