News Flash:

Ce spune Carmen Tanase despre Flacara, cel mai reprezentativ personaj al ei. „Am invatat multe de la ea”

8 Februarie 2022
420 Vizualizari | 0 Comentarii
Flacarica

Carmen Tanase era cunoscuta si inainte de a aparea in telenovele, dar, fara doar si poate, actrita a devenit si mai cunoscuta odata cu interpretarea personajului Flacarica. Alaturi de Gheorghe Visu, Carmen a dat nastere unuia dintre personajele care au scris istorie in televiziune si care poate fi catalogat drept „nemuritor”. 

Carmen Tanase a recunoscut ca, de multe ori, a trait prin personajul Flacarica. Actrita a intrat in pielea sotiei lui State atat de bine, incat fanii telenovelei de pe Acasa o mai asociaza si acum cu ea. Carmen nu este deranjata de acest aspect doar ca, spune ea, uneori poate fi periculos sa nu te mai poti desparti de personajul caruia i-ai dat viata. Celebra actrita i-a povestit lui Denise Rifai cat de mult a schimbat-o Flacara, ce a invatat de la acest personaj, dar si cum se simte acum, cand s-a distantat de identitatea acesteia. 

"A eliberat-o Flacarica pe Carmen Tanase?", a intrebat-o Denise Rifai pe Carmen Tanase in emisiunea "40 de intrebari cu Denise Rifai".

"Da, mai curand da. Si acum o regasesc pe Flacara in mine. Am invatat de la ea ce bine e sa spui cateodata nu, ca nu stiam asta, imi era jena. Am invatat ce inseamna sa reactionez, e bine uneori sa reactionezi imediat.
Am invatat ca e bine uneori sa ai gura mare.

O iubesc (n.r.: pe Flacarica) pentru ca avea umor, pentru ca am invatat de la ea umorul sau ea de la mine sau una de la alta, pentru ca avea doza aia de cinism, atat cat trebuie. Cred ca si ea a invatat de la mine niste lucruri, masura. Si mai ales, atunci cand e vorba de cinism, e bine sa fii cinic, dar sa nu aluneci in rautate. Cred ca a invatat asta de la mine", a raspuns Carmen Tanase.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006065 (s)