News Flash:

Gina Pistol, declaratii socante pentru fani. „Sufar de sindromul... ”

20 Iunie 2022
523 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina

Gina Pistol are programul foarte incarcat, mai ales de cand a venit pe lume micuta Josephine. Prezentatoarea s-a intors la carma emisiunii „Chefi la cutite” si este in plin proces de filmare al show-ului culinar. Asta ii mananca foarte mult timp, dar nu inseamna ca nu imbina utilul cu placutul si nu comunica si cu fanii ei.

Gina Pistol s-a acomodat cu greu cu statutul de mamica. Incet, incet, vedeta isi reintra in rolul de persoana publica, dar recunoaste ca nu se astepta sa fie atat de grea pentru ea aceasta tranzitie. Gina s-a despartit cu greu de micuta Josephine, dar nu mai putea sa amane acest moment. Multe mamici a criticat-o pentru faptul ca a lasat-o singura pe Josephine, mai ales ca nu au apelat, inca, la bona. Gina nu a simtit nevoia sa se apere, dar a vrut sa precizeze faptul ca acesta este un sindrom si tocmai de asta a revenit in familia „Chefi la cutite”. 

"Am o problema. Eu nu pot sa stau. Sunt disperata sa le fac pe toate. Ma epuizez, ma plang ca ma epuizez. (...) Simt ca mai am multe de facut si am luat o pauza sa ma plang pe Instagram. Mai este careva care sufera de sindromul Sclavaizaura? Sincer, este epuizant sa iti dai mereu de lucru. Eu ma simt mereu vinovata daca stau. Asta pentru ca bunciul meu nu suporta ca nepotii lui sa stea si eu ca nu ma certe, imi cautam mereu de lucru. (...) Si, uite-ma acum, 40 de ani mai tarziu, fac acelasi lucru. ", le-a povestit Gina Pistol fanilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004505 (s)