News Flash:

Cum a reactionat tatal lui Florin Ristei cand a cunoscut-o pe Naomi. „A urlat la masa”

4 Februarie 2022
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
Ristei

Pentru Florin Ristei, dragostea chiar a aparut fix cand nu se astepta. La o distanta de 7 ani de cand a castigat trofeul X Factor, Florin a primit propunerea de a face parte din garda juratilor si de a gasi cele mai bune voci pe care sa le lanseze in muzica.

Artistul s-a alaturat Deliei, Loredanei si lui Stefan Banica si s-a tinut de promisiune: a format cel mai catchy grup de fete care au un mare succes si acum, in afara competitiei. Dar asta nu a fost singura reusita a lui Florin. Juratul X Factor si-a gasit sufletul pereche, pe Naomi, o concurenta a carei antrenoare era Deliei. Chimia dintre ei a fost vizibila din primele secunde, inca de cand au cantat pentru prima data pe scena.

„Eu nu stiu daca as fi facut asta in locul ei. Adica sa renunt la Londra pentru tara asta. Acum cred ca e cam satula si de Romania, ca o mai intreb cum i se pare aici. Cand ne mai ciondanim putin imi dau seama cat ii este de greu. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. Pe ea o marcheaza chestii din astea mici la oameni.

E foarte misto sa vorbesti cu altul care are alta cultura, alta educatie. Am ajuns la concluzia ca noi suntem cam la nivelul gandirii generatiei mamei sale. Suntem cu o generatie in urma. Sunt chestii banale”, a mai spus Florin Ristei.

Exista insa si momente frumoase. Cantaretul a povestit cum a reactioneaza tatal lui, care nu vorbeste niciun pic de engleza, de fiecare data cand cei doi vin in vizita. In ciuda insistentelor fiului sau, barbatul este convins ca daca vobeste mai tare, Naomi va intelege ce ii spune…in romana!

„Asa cum a facut tata cu Naomi. Am fost duminica la masa cu ea (n.red. la parintii sai). Asa face si taica-miu ca ea sa inteleaga ce zice. A urlat (n.red. la ea): Iti place aici? Mai vrei sa vii aici?

Si cat de tare o plac ai mei! Mama a fost tot timpul deschisa la cap. Si sa-l vezi pe taica-miu la masa, nu stie o iota engleza si zice: „ITI PLACE MANCAREA?”. „Daca vorbesti mai tare tot nu te intelege”, i-am zis. Ea zice: „DA!”. Si el: „VREI SA-TI MAI DAU?”, a povestit Florin Ristei, intr-o editie „Neatza cu Razvan si Dani”.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006127 (s)