News Flash:

Cum a fost ceruta, de fapt, Jennifer Lopez de sotie. Ben Affleck a ales un loc la care nu s-a mai gandit nimeni

13 Aprilie 2022
370 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au logodit in weekend. Cei doi au decis sa nu mai piarda timpul si sa isi uneasca destinele, mai ales ca iubirea dintre ei este mai puternica ca niciodata. De data asta, Ben Affleck s-a intrecut pe sine si i-a daruit iubitei sale un inel special.

Ben Affleck nu a vrut sa respecte deloc tiparele si a surprins-o pe JLo fix cand se astepta cel mai putin. Desi putea sa o ceara de sotie in unele dintre cele mai exclusiviste locatii din lume, Ben a preferat ca totul sa fie simplu, dar plin de insemnatate emotionala. Jennifer Lopez a fost cea care a povestit cum a avut loc intreg procesul si, de departe, este una dintre cele mai originale cereri in casatorie. 

„Iti poti imagina cum cel mai mare vis al tau devine realitate? Sambata seara, in timp ce era in locul meu preferat din intreaga lume (in cada), iubitul meu frumos a ingenuncheat si m-a cerut de sotie. Nu ma asteptam deloc la asta. Pur si simplu m-am uitat in ochii lui care radeau si plangeau in acelati timp. Nu mi-a venit sa cred ca dupa 20 de ani se intampla din nou. Am ramas fara cuvinte. Normal ca i-am spus „DA”!”, a scris Jennifer pe internet in cadrul proiectului pe care il are, „On the JLo newsletter”.

Inelul nu este deloc unul banal. Affleck a surprins-o pe JLo cu un inel cu o piatra mare, verde care are o puternica semnificatie pentru artista. Jennifer a spus mereu ca verdele este culoarea ei norocoasa, inca de cand a purtat rochia Versace in 2000. Sora lui Jennifer Lopez a fost cea care a postat o imagine cu diva purtand bijuteria de mii de euro, alaturi de descrierea „S-a intamplat”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005084 (s)