News Flash:

Traian Basescu si-a gasit mult doritul apartament. In ce zona a Capitalei se va stabilit fostul presedinte al Romaniei

12 Aprilie 2022
1396 Vizualizari | 0 Comentarii
Traian Basescu

Traian Basescu a primit zilele trecute una dintre cele mai proaste vesti. Fostul presedinte al Romaniei a fost nevoit sa paraseasca vila de protocol, asa ca acum a trecut la treaba. Ca orice cetatean de rand, Basescu va trebui sa isi gaseasca un apartament unde sa locuiasca, asa ca a luat cu asalt anunturile de inchiriere.

 Ordinul de evacuare vine dupa ce ICCJ (Inalta Curte de Casatie si Justitie) s-a pronuntat, in data de 23 martie 2022, in privinta calitatii de colaborator al Securitatii pentru Traian Basescu. Persoanele care beneficiaza de prevederile Legii nr. 406/2001 isi pierd toate drepturile acordate din momentul in care a fost definitiva hotararea prin care s-a constatat definitiv ca a avut calitatea de lucrator al Securitatii sau de colaborator al acesteia. In consecinta, contractul de folosinta a locuintei inceteaza.

Fostul sef de stat a avut o lista destul de lunga de cerinte, dar se pare ca a gasit imobilul care sa indeplineasca dorintele lui, dar si pe cele ale sotiei sale. Traian Basescu a gasit un apartament cu trei camere, iar zona nu este deloc una rea. Avand in vedere ca este chiar una dintre cele cele mai scumpe zone din Capitala, este foarte posibil ca si pretul sa fie unul pe masura. El a fost surprins intr-un complex rezidential de lux din zona Pipera, faimosul cartier unde si-au construit vile luxoase vedetele si milionarii Romaniei. Aici locuiesc, printre altii, Gigi Becali, dar si verii sai, Giovanni si Ioan Becali si cuplul Andra si Catalin Maruta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006570 (s)