News Flash:

Monica Gabor s-a despartit de Mr. Pink?! Detaliul care a dat pe gol pe fosta diva de la Izvorani

12 Aprilie 2022
600 Vizualizari | 0 Comentarii
Monica Gabor

Monica Gabor nu are nevoie de prea multe prezentari. Vedeta a fost mereu in centrul atentiei datorita relatiilor celebre pe care le-a avut cu diversi barbati potenti din  punct de vedere financiar. Acum, se pare ca pe plan sentimental nu ii mai merge la fel de bine, iar un mic detaliu observat de fani a dat-o de gol pe diva.

Monica Gabor duce o viata de lux, asa cum si-a imaginat si si-a dorit mereu. In continuare, aceasta pastreaza legatura cu sora ei, Ramona si nu rateaza nicio ocazie pentru a petrece timp cu ea. Recent, cele doua surori s-au bucurat de o mica escapada in Dubai, acolo unde s-au distrat de minune. Chiar daca erau intr-o locatie menita pentru a se relaxa, cele doua nu au uitat nici de fanii lor. Monica a postat cateva imagini pe Instagram, iar fanii au observat imediat un detaliu important. Monica nu mai purta deloc inele, iar potrivit celor de la Click! asta se intampla ca urmare a returnarii tuturor bijuteriilor catre Mr. Pink. Pentru cei care o urmaresc, aceasta este dovada suprema a despartirii celor doi.

Monica Gabor a uitat complet de Romania si de tot ce o lega de patriei. Aceasta s mers sa isi urmeze visul peste hotare si a decis sa se stabileasca in tara tuturor posibilitatilor, mai exact, in America.

Monica Gabor a uimit pe toata lumea cand a facut publica actuala ei meserie. Vedeta a disparut complet din lumina reflectoarelor si prefera o viata simpla, predand limba engleza. Fostul manechin este cadru didactic chiar la scoala unde si a frecventat cursurile atunci cand a ajuns in SUA. Mai mult, in trecut fosta doamna Columbeanu a marturisit pe Facebook ca s-a pregatit pentru acest post.La acel moment insa, ea preda limba engleza doar part-time. Monica nu s-a sfiit sa publice cateva fotografii in care apare complet schimbata, in rolul de cadrul didactic. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006460 (s)