News Flash:

DIICOT, verdict dur pentru fratii Tate. Cum au reactionat cei doi cand au aflat ca sunt acuzati de trafic de persoane si viol

12 Aprilie 2022
858 Vizualizari | 0 Comentarii
Fratii Tate

Ieri, dupa-amiaza, au avut loc mari descinderi acasa la fratii Tate. Cei doi au primit acuzatii din toate partile, iar cei de la DIICOT s-au sesizat imediat si au emis un comunicat oficial pentru ceea ce s-a intamplat acasa la asa zisii proxeneti.

''Urmare a interesului manifestat de catre reprezentantii mass-media, Biroul de Informare si Relatii Publice din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

La data de 11.04.2022 Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea a dispus declinarea in favoarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala intr-o cauza in care se efectuau cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.

La data de 11.04.2022 procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala au dispus extinderea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de persoane si viol.

In cauza au fost efectuate de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea perchezitii domiciliare la doua imobile din Judetul Ilfov, fiind ridicate bunuri de interes pentru solutionarea cauzei.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala au audiat in cursul noptii de 11/12.04.2022 mai multi martori in vederea lamuririi situatiei de fapt.

Cercetarile sunt continuate de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala cu sprijinul B.C.C.O. Bucuresti, urmarirea penala desfasurandu-se in rem.

Facem precizarea ca pe parcursul intregului proces penal, persoanele cercetate beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie'', se arata in comunicatul oficial.

Imediat dupa cele scrise despre ei, fratii au reactionat si au facut declaratii pentru Spy News. ”Niste dusmani i-au trimis sa ne controleze prin casa. Se asteptau sa avem droguri, dar suntem cat se poate de curati. Doar bani au gasit aici. Nu era nicio fata in casa. Zero. Singurele fete de la mine din casa sunt masinile. A fost o minciuna pe care dusmanii nostri au pus-o foarte bine la punct. Nu au gasit nicio fata la noi acasa. Nimic. Doar foarte multi bani”, a declarat in exclusivitate pentru Spynews.ro Cobra Tate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005529 (s)