News Flash:

Cine este si ce avere are Nicola, nora Victoriei Beckham. Tanara si fiul fotbalistului David Beckham s-au casatorit in weekend

12 Aprilie 2022
458 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicola

Mare petrecere in familia Beckham. Cei doi soti au uitat de evenimentul in care le-a fost sparta locuinta si s-au axat pe nunta fiului lor, Brooklyn. Inutil sa mai spunem ca totul a fost bazat pe lux si opulenta.

Brooklyn Beckham si gasit sufletul pereche. Baiatul sotilor Beckham s-a casatorit cu aleasa inimii lui, Nicola. Tanara l-a cucerit definitiv si iremediabil pe mostenitorul imperiului Beckham. Pe lista invitatilor au fost trecute numai nume importante, precum Serena si Venus Williams, Gordon Ramsay, Eva Longoria, Mel C si Gigi Hadid.

Atmosfera a fost intretinuta de catre Marc Anthony, fostul partener a lui Jennifer Lopez. Nici la partea culinara nu s-au lasat mai prejos, iar bucatarul fostului presedinte Bill Clinton a fost cel care a satisfacut papilele gustative ale celor 600 de invitati prezenti pe motia miresei din Palm Beach, Florida.

Desi multa lume a boicotat relatia lor inca din 2019 si au crezut ca Nicola s-a cuplat cu Brooklyn pentru bani si faima, adevarul este cu totul si cu totul altul. Tanara provine dintr-o familie bogata. Tatal Nicolei este nimeni altul decat Nelson Peltz, proprietarul Wendy's, Sysco si The Madison Square Garden. Potrivit publicatiei Hello Magazine, afaceristul are o avere de 1,3 miliarde de lire sterline, in timp ce averea lui David si Victoriei Beckham ajunge la 380 de milioane de lire sterline.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004974 (s)