News Flash:

Vesti proaste pentru fana care i-a aruncat lui Maluma lenjeria intima cu numarul de telefon. Artistul are iubita si sunt de nedespartit

12 Aprilie 2022
500 Vizualizari | 0 Comentarii
Maluma

Dupa relatia extrem de expusa pe care a avut-o cu Natalia Barulich, Maluma a decis sa isi tina actuala relatie doar pentru el. Artistul o tine departe de ochii curiosilor pe cea care i-a furat inima, iar multi vor sa stie cine e.

Dupa despartirea de Natalia Barulich, Maluma a suferit o dubla tradare: Natalia s-a combinat cu Neymar, iar prietenia dintre el si cantaret s-a dus de rapa, odata cu relatia. Pretty boy nu a petrecut prea mult timp incercand sa-si linga ranile si a inceput sa iasa cu noua lui iubita, Susana Gomez, vara trecuta. In august, anul trecut, au fost fotografiati de paparazzi pentru prima data impreuna. De atunci au fost vazuti calatorind in diferite orase, inclusiv acum, cu ocazia Papi Juancho Europe Tour, dar pe social media, Pretty boy aproape ca nu s-a afisat deloc cu noua iubita.

Potrivit presei internationale, Susana nu face parte din industria media, ci este arhitecta. Are un business propriu, o firma care se ocupa cu decoratiuni interioare. Ea si Maluma s-au nascut in acelasi oras: Medellin. 

Unul din motivele pentru care cei doi au ales sa-si tina idila departe de ochii curiosilor este ca Susana a fost casatorita pana de curand. Nu se stie daca Maluma a fost motivul rupturii dintre ea si fostul sot sau daca Pretty boy a intrat pe fir cand ea divortase deja, dar ar putea fi o explicatie pentru faptul ca au ales sa isi traiasca iubirea departe de ochii curiosilor si ai presei. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008262 (s)