News Flash:

Doliu in lumea cinematografica. S-a stins din viata un celebru actor, la doar trei ani dupa ce i-a murit sotia

12 Aprilie 2022
399 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu

Mihai Stanescu a anuntat, pe Facebook, moartea tatalui sau, indragitul actor Traian Stanescu. Pierderea parintelui vine la trei ani dupa cea a mamei. Fiul actorului a postat o imagine in care parintii sai danseaza si a spus ca de acum inainte o vor mai face doar in ceruri, impreuna.

„Acum danseaza in ceruri amandoi… Zbor lin, TATA!', a scris Mihai Stanescu in dreptul imaginii in care apar parintii sai dansand.

„Actorul Traian Stanescu a hotarat sa nu mai astepte. Dorul de minunata lui doamna, Ilinca Tomoroveanu, a fost mare, iar acum sunt din nou impreuna!

Oamenii frumosi se duc, dar iubirile profunde sunt menite sa se implineasca si dincolo. Ramas bun, domnule Traian Stanescu!

Imi pare tare rau, Mihai si Florentina! Suntem alaturi de voi! Sa ii fie zborul lin!', arata mesajul postat pe retelele de socializare. 

In urma cu trei ani, pe 2 mai 2019, a murit si sotia acestuia, actrita Ilinca Tomoroveanu, care a fost nepoata lui Octavian Goga,

Traian Stanescu s-a nascut la 27 martie 1940, in localitatea Faget, judetul Timis.

A absolvit IATC in anul 1961. A jucat pe scenele mai multor treatre, iar din 1968 a devenit actor al Teatrului National I. L. Caragiale. 

In urma cu trei ani, pe 2 mai 2019, a murit si sotia acestuia, actrita Ilinca Tomoroveanu, care a fost nepoata lui Octavian Goga,

Traian Stanescu s-a nascut la 27 martie 1940, in localitatea Faget, judetul Timis.

A absolvit IATC in anul 1961. A jucat pe scenele mai multor treatre, iar din 1968 a devenit actor al Teatrului National I. L. Caragiale. A jucat in nenumarate piese, printre care sunt de amintit : „Enigma Otiliei', „Regele Lear', „Richard al III-lea', „Cine are nevoie de teatru', „Orfeu in Infern', „Ondine', „Amantii insangerati', „Sambata, duminica, luni'. Printre filmele in care a jucat se numara „Dragoste lunga de-o seara' (1963), „Orgolii' (1978), „Probleme personale' (1980), „Trandafirul galben' (1982), „Misterele Bucurestilor' (1983), „Colierul de turcoaze' (1985) si multe altele., informeaza viva.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004172 (s)