News Flash:

CTP a fost concediat prin telefon de la Digi 24. Ce jigniri a adus jurnalistul postului TV

8 Iunie 2022
631 Vizualizari | 0 Comentarii
CTP

Cristian Tudor Popescu a anuntat marti ca Digi 24 a decis sa inceteze colaborarea cu el, dupa emisiunea „Cap Limpede” de vineri, 3 iunie.


„Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamna. Analizand continutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis sa inceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotarare unilaterala, care apartine Digi 24. Diagnosticele puse in Cap Limpede final au fost considerate mai daunatoare pentru imaginea postului decat boala”, a scris ziaristul, pe pagina sa de Facebook.

CTP precizeaza ca nu ia in calcul „transferul” la nicio televiziune de stiri si, deocamdata ia „o pauza video”. „Dar, ne putem intalni in continuare in scris, in Republica, pe facebook si, audio, joia dimineata, la Europa FM. Desi concediat, nu plec in concediu”, a adaugat el.

„Diagnosticul – mai daunator decat boala

Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamna. Analizand continutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis sa inceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotarare unilaterala, care apartine Digi 24. Diagnosticele puse in Cap Limpede final au fost considerate mai daunatoare pentru imaginea postului decat boala.

Ar fi trebuit sa ma despart de mult de Digi 24. Am mai ramas din respect fata de telespectatorii emisiunii Cap Limpede si de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pandaru. Acum, sunt dezlegat.

Nu exista vreo televiziune de stiri la care sa iau in considerare a ma „transfera”. Poate ca ne vom revedea pe youtube, ma voi gandi. Deocamdata, iau o pauza video. Dar, ne putem intalni in continuare in scris, in Republica, pe facebook si, audio, joia dimineata, la Europa FM. Desi concediat, nu plec in concediu”.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007941 (s)