News Flash:

Cati bani cere Sofia Vicoveanca la o nunta. Artista nu isi negociaza deloc tariful

8 Iunie 2022
714 Vizualizari | 0 Comentarii
Sofia

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzica populara de la noi. Artista este veterana pe scena muzicala, iar acum, de cand s-au ridicat restrictiile, Sofia este foarte solicitata la evenimente. Nici nu este de mirare ca pretul este pe masura.

Sofia Vicoveanca este o artista iubita de multi romani. Desi a ajuns la varsta de 80 de ani, interpreta de muzica populara inca merge la petrecerile unde este invitata, iar energia sa ii face pe oameni sa se distreze pana dimineata.

„Bravo, cine-s aia cu 1.200-1.500 de euro, pentru o nunta? Astia noi, poate, care au aparut acum din gaoace. Nimic nu-i adevarat, mai putini bani primim. Cine ma invita intreb: 'Cat dati dumneavoastra?', ca sa vad in ce patratica ma baga si mai discutam”, a declarat artista.

„Cine are nevoie de mine ma suna si vorbim in particular, nu este o chestie de fala. Probabil sunt si din astia care te invita sa-si ia partea lor, nici macar impresari nu sunt, doar pentru ca dau un telefon. Am evenimente, vara aceasta, sunt invitata in mai multe locuri”, a completat Sofia Vicoveanca.

„Sofia Vicoveanca poate primi si 1.200 de euro, Clejanii sunt situati undeva la 8.000 euro, Taraful Rutenilor si Carmen Chindris, la 10.000 de euro, iar Vladuta Lupau este cotata la 3.000 euro, fiind in topul cantaretelor. La concertele mari, Nicolae Botgros si Tudor Gheorghe se situeaza la 10.000 de euro, cu formatie mare. Solistii din Ardeal castiga si 5.000 de euro, e vorba despre Aurel Tamas, dar el are formatie, plus un echipament performant de sonorizare. Lumea in zona aceea e mai bogata, artistii sunt mai bine platiti”, au declarat impresari din lumea artistica, pentru Ego.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004932 (s)