News Flash:

Se încheie o călătorie fantastică

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea din echipa naţională de handbal

14 Decembrie 2023
136 Vizualizari | 0 Comentarii

Handbalista Cristina Neagu a caracterizat cei 17 ani pe care i-a dedicat echipei naționale de handbal a României ca fiind o călătorie fantastică, experimentând fiecare moment cu intensitate maximă.

„Ce călătorie fantastică! Întotdeauna mi-am dorit să-mi reprezint ţara. Şi am avut şansa de a face asta timp de 17 ani de fiecare dată cu mândrie, onoare şi responsabilitate. Am jucat şi creat amintiri frumoase alături de jucătoare senzaţionale şi am trăit fiecare moment la intensitate maximă. Mulţumesc tuturor colegelor şi antrenorilor pe care i-am avut de-a lungul timpului la echipa naţională. Mulţumesc fanilor care au fost mereu alături de mine şi de echipă”, a afirmat Neagu pe pagina sa de Facebook.


Cristina Neagu și-a exprimat recunoștință pentru toate emoțiile trăite în cadrul echipei naționale și a subliniat că drumul său în handbal continuă, chiar dacă s-a retras din selecționata României.

„A fost o mare onoare să fiu căpitanul echipei. Am intrat mereu pe teren cu ambiţie, spirit de luptă, am râs, am plâns, de tristeţe, de bucurie şi am dat de fiecare dată tot ce am avut mai bun. Sunt mândră de tot ce am realizat şi mai ales recunoscătoare pentru toate emoţiile şi sentimentele trăite sub tricolor! Drumul cu echipa naţională se încheie aici, dar călătoria mea continuă! Hai, România!”, a mai precizat Cristina Neagu.


Cristina Neagu, considerată cea mai bună handbalistă a României în ultimul deceniu, a anunțat marți că se retragere din echipa națională, după revenirea lotului de la Campionatul Mondial din Danemarca, Norvegia și Suedia. Neagu a obținut două medalii de bronz cu echipa națională a României la Campionatul European din 2010 și la Campionatul Mondial din 2015. De-a lungul carierei, a fost desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare a lumii de către IHF (în 2010, 2015, 2016 și 2018) și a fost golgheter la Campionatul Mondial din 2015, unde a fost și cea mai bună jucătoare. La CM 2023, Neagu a făcut parte din lotul echipei naționale, dar a jucat doar într-un singur meci, România ocupând locul 12 și ratând calificarea la turneul preolimpic.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005506 (s)