News Flash:

Surpriză de proporții pe Arena Națională

Oţelul Galaţi a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-0, în Superligă

4 Decembrie 2023
183 Vizualizari | 0 Comentarii


Oțelul Galați a obținut o victorie surprinzătoare împotriva echipei FCSB cu scorul de 2-0 (1-0) într-un meci desfășurat duminică seara pe Arena Națională, în cadrul etapei a 18-a a Superligii de fotbal.

Echipa condusă de Dorinel Munteanu a reușit să se impună prin golurile marcate de Samuel Teles (minutul 7) și Juri Cisotti (minutul 64). Desi FCSB a avut oportunități de a marca prin Florinel Coman (minutul 21), David Miculescu (minutul 43), și Ovidiu Popescu (minutul 59), aceasta nu a reușit să înscrie.

„Roș-albaștrii” au terminat meciul în inferioritate numerică, Florinel Coman primind cel de-al doilea cartonaș galben în minutul 90+7. Oțelul, proaspăt promovată, rămâne neînvinsă în meciurile disputate în deplasare, cu trei victorii și șase egaluri, în ciuda înfrângerii anterioare acasă, scor 1-3 împotriva Universității Craiova.

FCSB a suferit al treilea eșec în acest sezon, dintre care două au avut loc pe teren propriu. Aceasta are o singură victorie în ultimele cinci meciuri disputate acasă (două egaluri, două înfrângeri).


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005238 (s)