News Flash:

Cristiano Ronaldo poate fi inchiriat pentru suma de 1,1 milioane de euro. Doar 4 ore si jumatate il poti avea...

12 Mai 2017
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
ronaldo
Potrivit dezvalurilor din Footbal Leaks: The Dirty Business of Football, compania care il reprezinta pe Ronaldo il poate imprumuta pe atacantul Realului pentru 4 ore si jumatate, timp in care acesta va da autografe, va face poze si poate sa fie, pentru o zi, imaginea unui produs al clientului.
Pana acum, era cunoscut faptul ca portughezul poate sa faca doar reclame, insa conform ultimei dezvaluiri, pentru aproximativ 1,1 milioane de euro Cristiano Ronaldo poate veni la o cafea, poate oferi live-uri pe site-urile de socializare ale "cumparatorului", dar si pe conturile sale, se poate poza si oferi autografe, toate intr-un timp limitat: 4 ore si jumatate.
In carte este scris ca in 2013 o companie din Arabia Saudita a platit taxa ceruta companiei lui Ronaldo, Multisports & Image Management. Pentru suma data, arabii au facut un photoshooting cu Ronaldo, au primit doua postari ale superstarului pe conturile de socializare si 5 tricouri cu autografele sale. Mai mult, Cristiano Ronaldo a fost pentru o singura zi imaginea companiei din Arabia Saudita.
Aceasta activitate ii aduce portughezului un venit important, 500,000 de euro (n.r. suma care-i ramane dupa ce isi plateste catre Real Madrid procentul din drepturile de imagine) pe saptamana castiga Ronaldo in urma acestor evenimente.

cristiano ronaldo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005886 (s)