News Flash:

Ajax Amsterdam si Manchester United, in finala Europa League

12 Mai 2017
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
europa league1
Ajax Amsterdam si Manchester United sunt echipele calificate in finala acestui sezon din Europa League, dupa ce au trecut de Olympique Lyon, respectiv Celta Vigo.
Olympique Lyon a castigat, pe teren propriu, scor 3-1, meciul retur cu Ajax Amsterdam, dar golurile lui Alexandre Lacazette (45', 45+1') si Rashid Ghezzal (81') n-au fost de ajuns pentru a intoarce scorul. Kasper Dolberg (27') a inscris pentru formatia antrenata de Peter Bosz. In tur, Ajax s-a impus pe teren propriu, scor 4-1, in fata formatiei lui Bruno Genesio.
De partea cealalta, Manchester United si Celta Vigo au remizat, scor 1-1, pe Old Trafford, dupa golurile lui Marouane Fellaini (17'), respectiv Facundo Roncaglia (85'). In tur, pe terenul Celtei, formatia lui Jose Mourinho s-a impus cu 1-0, dupa un gol al lui Marcus Rashford. Eric Bailly si Roncaglia au fost eliminati de catre arbitrul roman Ovidiu Hategan.
Finala acestui sezon de Europa League se va disputa pe 24 mai, la Stockholm, pe Friends Arena.
Manchester United merge in finala, dar fara unul dintre cei mai buni jucatori din acest sezon
 Manchester United s-a calificat in finala Europa League, ce se va disputa la Stockholm, pe 24 mai, dupa ce a tremurat serios in returul cu Celta Vigo (1-1). Spaniolii au facut un meci mare pe Old Trafford si au avut golul calificarii in gheata lui Guidetti, la chiar ultima faza a partidei.
Meciul a fost condus de la centru de romanul Ovidiu Hategan, care s-a descurcat bine, insa a avut multe momente in care a fost pus sub presiune de jucatorii celor doua echipe. Partida s-a incins serios pe final, dupa ce Celta reusise golul egalizator, iar in minutul 87 brigada din Romania a avut de gestionat un moment extrem de complicat.
La centrul terenului s-a format un meleu unde s-au strans toti jucatorii celor doua echipe si in timpul caruia s-au schimbat lovituri. Ajutat de asistentii sai, Hategan a decis sa-i trimita la cabine pe Eric Bailly (United) si Facundo Roncaglia (Celta Vigo), care si-au continuat "meciul" si la marginea terenului.
Astfel, Bailly va rata finala cu Ajax, situatie care l-a enervat pe tehnicianul Jose Mourinho, in conditiile in care fundasul din Coasta de Fildes a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai trupei de pe Old Trafford in acest sezon.
"Nu am vazut incidentul, dar Bailly a fost fenomenal! Jocul a plin de emotie pana la final. Unii si-au pastrat controlul mai bine decat altii. Si cred ca in cazul lui a fost cartonasul gresit (n.r. Hategan ar fi trebuit sa-i arate doar "galben"). Sa dai cartonasul gresit in astfel de situatii deja nu mai reprezinta o nouatate si probabil ca Eric a fost putin naiv. Nu stiu toate detaliile incidentului, dar am pierdut un jucator foarte important pentru finala si nu avem foarte multi...", a declarat Jose Mourinho la final, conform The Guardian.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006635 (s)