News Flash:

Ovidiu Hategan va arbitra returul semifinalei Manchester United - Celta Vigo, in Europa League

9 Mai 2017
959 Vizualizari | 0 Comentarii
hategan
Ovidiu Hategan a fost delegat de UEFA la semifinala de Europa League dintre Manchester United si Celta Vigo. Arbitrul roman in varsta de 36 de ani a avut un sezon european plin: a condus trei meciuri din faza grupelor si un sfert de finala din Europa League, precum si o partida din optimile UEFA Champions League.
Hategan este arbitru FIFA din 2008, dar este pentru prima data cand arbitreaza un meci intr-o faza atat de avasanta a cupelor europene. Hategan ii va avea asistenti pe Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe. Sebastian Coltescu si Radu Petrescu vor fi arbitri aditionali, iar Adrian Ghinguleac va fi arbitru de rezerva.
In tur, pe terenul celor de la Celta Vigo, Manchester United s-a impus la limita, scor 1-0.
Ioan Igna, in 1986, a fost ultimul arbitru roman care a arbitrat o semifinala de Cupa UEFA: meciul dintre Dukla Praga si Dinamo Kiev, scor 1-1. Ion Craciunescu, in 1995, este singurul arbitru roman care a fost prezent intr-o finala de cupe europene: finala UEFA Champions League din 1995 dintre Ajax si AC Milan.
Ovidiu Hategan se afla in vederile UEFA si FIFA si pentru delagari la Cupa Confederatiilor din acest an si Campionatul Mondial de anul urmator.

ovidiu hategan europa league
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004998 (s)