News Flash:

Juventus Torino este prima finalista in Liga Campionilor

10 Mai 2017
998 Vizualizari | 0 Comentarii
juventus
AS Monaco nu a reusit minunea pe Juventus Stadium, iar "Batrana Doamna" este prima echipa calificata in finala acestui sezon, dupa 2-1 pe teren propriu si 2-0 in meciul jucat la Monaco, in urma cu o saptamana.

Monegascii au inceput meciul in atac, iar Mbappe si Falcao au trecut pe langa deschiderea scorului in primul sfert de ora.

Allegri a fost nevoit sa faca o prima schimbare inca din minutul 9, cand Sami Khedira a suferit o accidentare si a fost inlocuit cu Claudio Marchisio.

Prima mare ocazie a lui Juventus a venit dupa 20 de minute de joc, dar Higuain a sutat din careu, dar Subasici a fost atent si a parat executia. A urmat un adevarat asediu la poarta croatului, care a mai fost pus la incercare, pe rand, de Mario Mandzukici si Pijanici, insa Juventus nu a reusit sa modifice scorul de pe tabela.

In minutul 33, acelasi Mandzukici a trimis in plasa o minge respinsa initial de Subasici. Cu cateva momente inainte de pauza, Dani Alves a majorat avantajul oaspetilor cu un sut din prima expediat din afara careului.

Mbappe a redus din diferenta in minutul 69, dar efortul monegascilor nu a fost suficient pentru o revenire, iar Juventus va juca o noua finala a Ligii, dupa cea pierduta in fata Barcelonei in 2015, scor 1-3.

In cealalta seminfinala, Real Madrid joaca miercuri, de la 21:45, impotriva lui Atletico Madrid. In tur, echipa lui Zidane s-a impus pe "Santiago Bernabeu" cu scorul de 3-0. Partida va putea fi urmarita in direct pe TV Dolce Sport, ProTV si liveTEXT pe GSP.RO.

Au marcat: Mandzukici '33, Dani Alves '45/ Mbappe '69

Echipele de start:

Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Alves, Pjanici, Khedira, Alex Sandro - Dybala, Higuain, Mandzukici

Antrenor: Massimiliano Allegri

Monaco: Subasici - Sidibé, Glik, Jemerson, Raggi - Dirar, Moutinho, Bakayoko, Silva - Falcao, Mbappé

Antrenor: Leornado Jardim

as monaco juventus stadium monaco juventus massimiliano allegri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005135 (s)