News Flash:

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid

11 Mai 2017
970 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr
Simona Halep s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in semifinale la Madrid, dupa o demonstratie de tenis: 6-1, 6-1 cu Vandeweghe, scrie prosport.ro.
Intr-un meci in care americanca si-a pierdut concentrarea, Halep a obtinut o victorie categorica in doua seturi.
Simona a castigat fara emotii primul game, iar dupa ce Coco Vandeweghe si-a facut la randul ei serviciul, romanca a reusit o serie incredibila de noua game-uri consecutive castigate. Primul set a durat fix 25 de minute, iar in actul secund, Halep a ajuns foarte repede sa conduca cu 4-0. Sportiva din Statele Unite a sarbatorit cu pumnii in aer castigarea primului game din mansa a doua, intrerupand astfel seria de 9 game-uri consecutive a Simonei.
Pana la final, Halep nu a mai cedat niciun punct si s-a impus in doua seturi identice, 6-1, 6-1, la capatul unui meci ce a durat 59 de minute. Dupa victoria din meciul cu Vandeweghe, Halep va reveni pe locul 4 in clasamentul WTA, dupa ce, la inceputul acestei saptamani, era doar pe pozitia a 8-a.
Pentru un loc in finala, Halep va evolua cu invingatoarea din partida Kiki Bertens (Olanda), locul 19 WTA - Anastasija Sevastova (Letonia), locul 22 WTA.
Daca va ajunge in finala competitiei, Simona Halep ar putea sa o intalneasca pe Sorana Carstea, locul 83 WTA, care va evolua joi impotriva sportivei din Franta Kristina Mladenovic, locul 17 WTA.
"Nu cred ca am nimic de pierdut, din nou in sferturi, Coco Vandeweghe este o jucatoare dificila, are un serviciu foarte puternic, mi se pare ca e diferita fata de Stosur. O sa incerc sa joc cat de bine pot, imi doresc foarte mult sa castig, insa vom vedea ce va fi", a declarat Halep inaintea meciului.
Turneul WTA de la Madrid este dotat cu premii totale de 5.439.350 de dolari.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006158 (s)