News Flash:

Control la un centru de vaccinare din Timisoara. Acuzatii de incalcare a normelor sanitare

17 Februarie 2022
299 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin

Se fac cercetari la centrul de vaccinare Incuboxx din Timisoara dupa ce personalul a fost acuzat de comportament nepotrivit, nepurtarea mastii si nereguli in protocoalele de vaccinare.
 
 
O sesizare transmisa DSP Timis, Prefecturii si Primariei Timisoara arata ca la centrul Incuboxx ar fi nereguli grave. Un fost angajat de aici reclama ca personalul nu are un comportament adecvat. Nu ar purta nici masca de protectie.

Directia de Sanatate Publica desfasoara un control la acest centru de vaccinare din Timisoara, in urma unui ordin venit din partea prefectului judetului. La randul sau, Mihai Ritivoiu le transmite celor implicati ca daca acuzatiile se adeveresc, nu vrea sa ii mai vada implicati in niciun fel de actiune privind vaccinarea. Se asteapta un raport din partea autoritatilor dupa control.

„Au ajuns la Prefectura sesizari cu privire la comportamentul inadecvat al unor cadre implicate in procesul de vaccinare de la centrul Incuboxx. Am dispus astazi un control mixt la fata locului si am transmis Nucleului Judetean de Vaccinare ca, daca se confirma ceea ce sugereaza pozele, nu mai vreau sa-i vad pe cei vinovati implicati in niciun fel de actiune privind vaccinarea si testarea. Radem, glumim, dar nu pe un subiect atat de dureros si nu in timp ce ne mor cei apropiati!”, transmite Prefectul judetului Mihai Ritivoiu.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007074 (s)