News Flash:

O firma din Bucuresti, angajata de primarie pentru a alege viitorul Consiliu de Administratie al SDM

16 Februarie 2022
379 Vizualizari | 0 Comentarii
drum in lucru

Primaria Municipiului Timisoara a semnat un contract cu o firma din Bucuresti in vederea selectiei intregului Consiliu de Administratie al Societatii Drumuri Municipale Timisoara, in conformitate cu prevederile privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.
 
 
Viitorul Consiliu de Administratie al Societatii Drumuri Municipale Timisoara (SDM) va fi ales de un expert independent, in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice. Din noul CA vor face parte noua membri.

Pentru achizitionarea acestor servicii, Primaria Timisoara a semnat in 15 februarie 2022 un contract cu firma Fox Management Consulting SRL din Bucuresti. Potrivit Lege5.ro, firma avea in 2020 un angajat, o cifra de afaceri de cca. 183.000 de lei, un profit de peste 100.000 de lei, dar si datorii de aproape 40.000 de lei.

Pentru serviciile de consultanta in gestionarea resurselor umane/serviciilor de recrutare, primaria va plati 5.670 de lei, fara TVA. Durata contractului este de un an.

Expertul independent va va elabora si propune procedura de selectie a candidatilor, precum si profilul Consiliului de Administratie. Misiunea lui este sa conceapa dosarul de candidatura, sa faca analize intre potentialii candidati, sa raspunda solicitarilor si sa ofere clarificari, astfel incat, in cele din urma, sa ii aleaga pe cei mai potriviti noua membri ai CA SDM.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006623 (s)