News Flash:

Lucrari de intretinere la opt mori de carbune de la CET Sud cu aproape 90.000 de euro

15 Februarie 2022
363 Vizualizari | 0 Comentarii
Colterm

Societatea de termoficare a Timisoarei a lansat o licitatie publica prin care cauta o firma care sa execute lucrari de reparatie/intretinere la opt mori de carbune, aferente CET Sud.
 
 
Colterm a lansat luni, 14 februarie, o licitatie prin care urmareste sa gaseasca o firma care sa execute lucrari de intretinere la opt mori de carbune, aferente CET Sud. Este vorba despre lucrari care au loc anual, in ele fiind cuprinse opt „mori de carbune MVC 17 cazan 100 t/h pe lignit CET Sud Timisoara” conform caietului de sarcini.

Firmele interesate pot depune ofertele pana in data de 28 februarie 2022. Colterm pune la bataie pentru acest contract aproape 375.000 de lei, fara TVA (valoarea cu TVA ridicandu-se la cca. 89.000 de euro).

Colterm se afla in insolventa. Procedura de insolventa, vazuta ca expresie a neputintei de plata, este gestionata de un administrator judiciar si de un administrator special. Administratorul judiciar este un consortiu format din Alfa & Quantum Consulting SPRL (lider de consortiu), Maestro SPRL si Insolvein SPRL. Administratorul special este Amza Alexandru Cristian, care reprezinta interesele primariei in procedura de insolventa si reorganizare. La finalul lunii ianuarie, administratorul judiciar a decis sa elimine Timisoara, reprezentata de Primarie, de la masa credala in procedura de insolventa.

Cu doar cateva zile in urma, Dominic Fritz a explicat ca Guvernul ramane ultima salvare pentru Colterm. In propunerea de buget pe 2022, alesii locali au prevazut 120 de milioane de lei subventii si o serie de masuri care au ca scop doar atenuarea impactului actualei crize energetice.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007496 (s)