News Flash:

Tanara jefuita si amenintata cu cutitul de un individ in varsta de 19 ani

11 Iulie 2022
439 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie talharita noaptea in Timisoara

Un incident s-a produs in seara zilei de vineri, 8 iulie 2021, in jurul orei 23.30 in zona Aleea Arcasilor din municipiul Timisoara. Conform oamenilor legii, un individ in varsta de 19 ani a amenintat cu un cutit pe o tanara in varsta de 22 de ani. Femeii i s-a pus mana la gura pentru a nu tip dupa ajutor. Tanarul a dus-o intr-un loc in care nu trecea nimeni. Individul i-a cerut telefonul si banii, dar intr-un moment de neatentie a agresorului, fata a reusit sa fuga si sa anunte oamenii legii. Politistii l-au identificat pe individ si l-au retinut pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele barbatului a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

A fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala si talharie. Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca sa stea ani grei in spatele gratiilor.

 
„In cursul zile de ieri, politistii timisoreni au fost sesizati de catre o tanara de 22 de ani cu privire la faptul ca la data de 08.07.2022, in jurul orelor 23:30, in timp ce se deplasa pe Calea Sever Bocu din Timisoara, a fost urmarita si ajunsa din urma de un barbat necunoscut, iar la intersectia cu Aleea Arcasilor i-acoperit gura pentru a o impiedica sa ceara ajutor si a dus-o intr-o zona neiluminata.

Acolo a fost imobilizata la sol si amenintata cu un cutit, pe care pretindea ca il are asupra sa, in vederea oferirii telefonului mobil si banilor.

Cu toate acestea, tanara a opus rezistenta si a reusit sa se ridice, moment in care agresorul i-a sustras prin violenta rucsacul si a fugit printre blocuri”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004969 (s)