News Flash:

Consiliul Local Arad a aprobat prelungirea contractului de salubrizare menajera

31 Octombrie 2016
954 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria arad1
 Consiliul Local Municipal (CLM) Arad a aprobat, sambata, cu unanimitate de voturi, prelungirea contractului de salubrizare menajera cu Polaris M Holding. 
A fost o sedinta extraordinara a CLM Arad, convocata din dispozitia Comitetului pentru Situatii de Urgenta, dupa ce vineri, o parte dintre alesii locali (PSD) s-au abtinut atunci cand s-a supus la vot prelungirea acestui contract, care expira luni, 31 octombrie, si nu a fost intrunit numarul necesar de voturi pentru fi aprobata. 
La discutii au asistat numerosi cetateni, inclusiv angajati ai operatorului de salubrizare. 
Consilierii au votat, in unanimitate, prelungirea contractului actual pana la data finalizarii procedurilor legale derulate de catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Sistem Integrat de Gestionare a Deseurilor Judetul Arad pentru desemnarea unui operator unic la nivelul intregului judet, dar nu mai mult de 48 de luni. 
"Ii asigur pe aradeni ca serviciul de colectare a gunoiului menajer se va desfasura si pe mai departe in conditii bune", a declarat viceprimarul Calin Bibart la incheierea sedintei. 
La randul sau, Adrian Todor, liderul grupului consilierilor PSD si ALDE din CLM Arad, a sustinut ca, impreuna cu colegii sai, a cautat o solutie legala aplicabila pentru rezolvarea problemei serviciului public de salubrizare menajera. 
"PSD Arad a venit cu un amendament la hotararea de consiliu in baza art. 104 din Legea 98, lege ce se refera la concesiunile publice si care a oferit legitimitate demersului. Solutia propusa de noi, dupa cum era si normal, a fost unanim acceptata si votata in sedinta Consiliului Local Municipal de sambata", a declarat Adrian Todor. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005062 (s)