News Flash:

Probleme pentru Casa Albă

Congresul american a aprobat formalizarea procedurii de destituire şi punere sub acuzare a actualului preşedinte Joe Biden

14 Decembrie 2023
127 Vizualizari | 0 Comentarii


Congresul american a aprobat formalizarea procedurii de destituire și punere sub acuzare împotriva președintelui democrat Joe Biden. Această decizie are la bază afacerile controversate ale fiului său desfășurate în străinătate și este considerată o combinație politică nefondată de către șeful statului, conform informațiilor furnizate de agenția AFP.

Deși șansele de reușită ale acestei proceduri sunt aproape nule, ea ar putea deveni o problemă pentru Casa Albă înainte de alegerile prezidențiale din noiembrie 2024, la care Joe Biden este candidat. Conservatorii, având majoritatea în Camera Reprezentanților începând cu luna ianuarie, îl acuză pe liderul democrat că și-a folosit influența în perioada când era vicepreședinte al lui Barack Obama (2009-2017) pentru a permite fiului său să desfășoare afaceri discutabile în China și Ucraina.

„Joe Biden a minţit în mod repetat poporul american”, a adus acuzații din sala de şedinţe şeful comisiei de anchetă a Camerei, James Comer.


Președintele, democrații și fiul său resping în mod categoric aceste acuzații.

„Republicanii aleg să-şi piardă timpul cu o combinaţie politică nefondată. În loc să lucreze pentru a face mai bună viaţa americanilor, prioritatea lor este să mă atace cu minciuni”, a acuzat Joe Biden după vot.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006701 (s)