News Flash:

Comuna Giulvăz din Timis a depăşit rata de infectare de 7,5 şi intră în scenariul dur de restricţii

8 Aprilie 2021
670 Vizualizari | 0 Comentarii

Comuna Giulvăz a depăşit rata de infectare de 7,5 la mia de locuitori, astfel că intră în scenariul dur de restricţii. Asta înseamnă că circulaţia va fi interzisă după ora 20.00, cu unele excepţii, iar magazinele se închid la 18.00. Comunele Jamu Mare, Satchinez și  Liebling au depăşit rata de infecatre de 4 la mia de locuitori, astfel că restricţiile amintite se vor aplica doar în weekend.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de prefectul Zoltan Nemeth, astăzi, în ședință online, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, anexe în care este prevăzută rata de infectare pe ultimele 14 zile.

Conform incidenței la 14 zile/1000 de locuitori, astăzi comuna Giulvăz a depășit rata de 7,5/1000 de locuitori, intrând astfel în zona restriciilor drastice. Asta înseamnă că circulaţia va fi interzisă după ora 20.00, cu unele excepţii, iar magazinele sau terasele se închid la 18.00, în toate zilele săptămânii.

Totodată, comunele Banloc şi Ghizela au fost introduse pe lista UAT-urilor din județul Timiș, unde incidența cazurilor este mai mare de 4 și mai mică sau egală cu 7,5/1000 de locuitori, se vor aplica restricțiile aferente. Respectiv, restricţiile aminite mai sus se vor aplşica doar în zilele de weekend: vineri, sâmbătă şi duminică.

Hotărârea va fi publicată pe site-ul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005787 (s)