News Flash:

Mii de locuinte raman fara gaz o zi intreaga, la Timisoara

7 Aprilie 2021
467 Vizualizari | 0 Comentarii

Compania de distributie este nevoita sa sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale pe mai multe strazi din cartierele Blascovici si Ronat, la Timisoara. De vina sunt lucrarile de modernizare la retea din zona Bogdanestilor-Grigore Alexandrescu.

Asadar, timisorenii care locuiesc pe strazile Busuioc, Alexandru Lapusneanu, Eroii de la Paulis, Poneasa, Maslinului, Turnu Rosu, Moise Dobosan, Grigore Alexandrescu, Bogdanestilor, Barzava, Ion Ratiu, Macilor si Herta, sunt anuntati ca vor ramane fara gaz, joi, 9 aprilie, incepand cu ora 9.00.

Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil seara, incepand cu ora 19:00.

„Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa şi mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local)”, transmit reprezentantii comaniei de distributie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005977 (s)