News Flash:

Incepe vaccinarea anti COVID in cabinetele medicilor de familie, in Timisoara

7 Aprilie 2021
427 Vizualizari | 0 Comentarii

S-a dat startul vaccinarii in cadrul proiectului pilot desfasurat la Timisoara, in care 50 de medici de familie vor imuniza in cabinetele proprii cate 100 de pacienti inscrisi pe listele lor.

Pana in prezent, au fost organizate toate sesiunile de instruire, iar in cabinetele medicilor de familie au ajuns toate materialele necesare desfasurarii procesului de vaccinare, incepand de miercuri.

„S-au facut toate trainingurile, s-au trimis toate materialele in cabinetele medicilor de familie, am avut discutii cu colonelul Gheorghita, cu cei din Primarie, care si-au indeplinit toate atributiile, ni s-a asigurat si sponsorizarea necesara, inclusiv autoritatile locale s-au implicat. Pentru inceput, vom avea 10 pacienti pe zi, iar fiecare medic de familie din cei inscrisi in program se va organiza cum considera mai bine„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro medicul de familie Mihai Iacob, coordonator al proiectului pilot.

In total, fiecare dintre cei 50 de medici de familie inscrisi in programul pilot vor vaccina cate 100 de pacienti.

Va reamintim, incepand de saptamana aceasta, la Timisoara se desfasoara un proiect pilot in cadru caruia 5000 de oameni vor fi vaccinati impotriva COVID 19 in cabinetele medicilor de familie. De asemenea, in cadrul proiectului desfasurat in premiera la Timisoara, la cabinetele medicilor de familie vor ajunge si teste antigen.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005579 (s)