News Flash:

Zeci de noi statii de incarcare masini electrice in Timisoara! Sfat: Nu aruncati cutiile

1 August 2022
530 Vizualizari | 0 Comentarii
statii incarcare

Primaria Timisoara anunta infiintarea a zeci de noi centre de incarcare pentru masini electrice. In aceste momente, in municipiu fuctioneaza un numar de 16 statii de incarcare. Conform consilierilor locali, la acestea se vor mai adauga inca 21 de statii 

 
Statiile actuale sunt situate pe bd. I.C. Bratianu, Calea Aradului – str. Cugir, Piata Iancu Huniade, Acad. Alexandru Borza – str. Michelangelo, str. Martin Luther, str. Gheorghe Dima, bd. Take Ionescu, Piata 700, bd. Republicii, bd. Revolutiei din 1989, splaiul Nicolae Titulescu, bd. Mihai Viteazul-2 statii, str. Plautius Andronescu, str. Astrilor (Al. Martir Eugen Nagy), bd. 16 Decembrie 1989 / Calea Sagului.

Cand vor deveni functionale, pentru o incarcare, soferii de masini electrice vor plati sume ce pornesc de la 25-30 de lei, in functie de capacitatea bateriei. Tarifele au fost aprobate de Consiliul Local in urma cu cateva zile.

Mai in gluma, mai in serios, trebuie precizat faptul ca cei care monteaza statiile care vor fi achizitionate trebuie sa fie atenti la unele detalii. Nu ar trebui sa arunce cutiile pentru ca scenariul de la Galati s-ar putea sa se intample si in Timisoara. Va aducem aminte faptul ca in Galati mai multe statii au devenit indisponibile pentru ca nu au putut fi activate. Concret, cei care au montat statiile au aruncat cutiile in care se aflau codurile de activare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006456 (s)