News Flash:

20 de angajati ai Directiei de Prestari Servicii Timis au donat sange pentru semenii aflati in dificultate, chiar de Ziua Judetului Timis 

28 Iulie 2022
310 Vizualizari | 0 Comentarii
4


In fiecare zi, viata a zeci de timiseni depinde de sangele donat de semenii lor, astfel ca 20 de angajati ai Directiei de Prestari Servicii Timis, institutie subordonata Consiliului Judetean Timis, s-au alaturat unei campanii institutionale de donare de sange. Angajatii directiei s-au mobilizat si s-au prezentat astazi, 28 iulie, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina din Timisoara, pentru a dona sange.

Printre participanti s-a numarat si directorul Directiei de Prestari Servicii Timis, Ciprian Trocan, acesta subliniind importanta constientizarii nevoii de sange in randul comunitatii: „Felicit si multumesc colegilor care au raspuns acestui demers umanitar! Merita sa intelegem cu totii ca donarea de sange este un gest normal si sanatos si nu avem nevoie de alte drame ca sa facem un lucru atat de simplu”.

Prin acest gest de bunavointa, angajatii institutiei au dorit sa-i incurajeze si sa-i motiveze pe cei din jurul nostru prin propriul exemplu ca sa salveze vieti prin donarea de sange. La nivel national inca ne confruntam cu un deficit major de donatori de sange, numarul acestora fiind mult sub necesarul medical. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006282 (s)