News Flash:

Vrei să faci bani din videochat fără să afle cunoscuții? Gloria Agency îți garantează discreția!

24 Septembrie 2021
448 Vizualizari | 0 Comentarii
Gloria Agency Bucure ti

Videochatul poate fi o oportunitate imensă și pentru tine. Mai ales în București, care e o capitală europeană în domeniu. Ai șansa să câștigi mulți bani, să îți cumperi ce vrei tu, să vezi lumea. Practic, îți schimbi toată viața în bine.

Poate că eziți însă din cauza părerii oamenilor despre jobul ăsta. Într-adevăr, sunt destule persoane conservatoare, care gândesc pe stilul vechi. Și vrei discreție din punctul ăsta de vedere. Te înțelegem perfect.

Gloria Agency e unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din București. Avem peste 16 ani de experiență și confidențialitatea e o valoare de bază la noi. Știm cât de important pentru tine aspectul ăsta și îl luăm foarte în serios. Hai să-ți explicăm cum!

Doar tu știi că faci videochat

Cel mai direct mod prin care îți asigurăm discreția este prin restricționarea accesului din România către contul tău. Nimeni care e în țară nu poate să te vadă online. Dacă ai vreo rudă apropiată plecată în altă țară, putem restricționa chiar și accesul de acolo.

De exemplu, dacă mama e la muncă în Italia sau Spania, restricționăm acele țări. Oricum, marea majoritate a membrilor de pe site-uri sunt americani, deci nu vei avea probleme din punctul ăsta de vedere.

În același timp, nimeni de la Gloria Agency nu va spune vreodată cuiva că ești model la noi. Avem stabilit asta prin contract, tocmai pentru a-ți da liniște deplină. Suntem persoane serioase, înțelegem care ne sunt obligațiile și le respectăm întocmai.

La fel, tot prin contract, niciun alt model nu are voie să dea informații despre tine. Nici membrilor de pe site-uri, nici cuiva din România. Aceeași obligație o ai și tu, pentru a le asigura și lor confidențialitatea.

Doar modelele care își asumă acest job pot să spună public unde lucrează și ce fac. Pot să dea interviuri, să apară în filmele noastre de promovare, să-și facă reclamă ca modele pe rețelele de socializare. Dar asta se limitează la persoana lor, e treaba lor și numai a lor. Nu are legătură cu tine.

Te bucuri în secret de succesul tău

Desigur, se poate ca familia să te întrebe ce faci în București, cum te descurci. Aici avem o mulțime de variante. Le poți spune că lucrezi la o firmă de IT, ca suport online pentru companii străine. Sau că ești secretară undeva. Avem o mulțime de metode să ocolim un răspuns direct, deci o să fie bine.

Lucrurile se complică un pic atunci când începi să câștigi foarte mulți bani. Ca să-ți faci o idee, la Gloria Agency, se câștigă în medie în jur de 5.000 de dolari pe lună. Și atunci trebuie să inventăm diverse scenarii ca să nu iasă la iveală că o duci atât de bine.

Și aici sunt însă o mulțime de metode. Crede-ne, nu ești singura în situația asta. Și alte modele ascund faptul că apartamentul în care locuiesc e al lor și spun că stau cu chirie. Sau că au o prietenă mai cu bani și le împrumută uneori mașina sau bijuteriile.

La fel, poți spune că firma la care ești secretară îți dă buget de protocol, ca să arăți bine la birou. Ca să justifici cumva că-ți cumperi haine de la branduri cunoscute și umbli aranjată în fiecare zi.

În felul ăsta poți să câștigi o mulțime de bani și să te bucuri deplin de succesul tău. Fără să dai socoteală nimănui. Totul este să fii și tu un pic atentă și să urmezi sfaturile noastre. Dacă ești discretă în primul rând tu, atunci poți fi relaxată.

Indiferent că optezi pentru confidențialitate sau pentru asumare, îți respectăm deplin alegerea. Ne adaptăm la nevoile tale și te susținem 100%. Oricând ai nevoie să discutăm despre asta sau putem face ceva în plus pentru tine, doar spune-ne și rezolvăm.

Așadar, nu-ți mai fă atâtea gânduri și hai să ne cunoaștem! Îți arătăm cum e la noi, cum se poate restricționa un cont, ce clauze de confidențialitate avem. Ca să vezi că vorbim foarte serios despre asta. Mama, tata sau orice altă rudă nu vor afla niciodată că faci videochat.

Profită și tu de avantajele acestui job extraordinar! Chiar acum, fără niciun fel de ezitări! Sun-o și tu pe Adina, colega noastră de la HR, la telefon: 0729 330 330!

Te așteptăm cu brațele deschise!

 

 

 

Galerie Foto

Gloria_Agency_videochat_Bucure_ti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005562 (s)