News Flash:

Vlad Gherman este in doliu. Cea mai draga fiinta a actorului a murit din cauza Covidului. „Intubata la ATI, sedata... ”

25 Ianuarie 2022
825 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad Gherman

Vlad Gherman tocmai ce s-a intors din vacanta exotica si, din pacate, nu a fost primit cu vesti prea bune. Actorul a fost nevoit sa isi ia ramas bun de la una dintre cele mai dragi persoane din viata lu. Vlad le-a comunicat si fanilor pierderea pentru ca aceastia sa inteleaga prin ce trece si sa nu isi faca griji daca va fi mai absent de pe retelele sociale.

Cei care il urmaresc pe Vlad Gherman pe Instagram stiu ca acesta are o conexiune foarte puternica cu familia si, in special, cu bunicile lui. Din pacate, actorul nu va mai putea sa isi gaseasca alinarea in bratele bunicii lui, caci femeia s-a stins din viata. Potrivit celor spuse de Vlad, batrana a pierdut lupta cu nemilosul Covid. Actorul a recunoscut ca pana acum nu credea atat de tare ca un asemenea virus poate face ravagii. Din pacate, realitatea l-a lovit dur si i-a demonstrat ca lucrurile sunt cat se poate de serioase si de tragice. Cu aceasta ocazie, Vlad Gherman a tras un semnal de alarma si le-a spus tuturor sa aiba grija si sa isi ia toate masurile de precautie.

”Daca m-ar fi intrebat cineva ce cred eu despre Covid…as fi spus ca nu e asa o mare scofala. Da, sunt triplu vaccinat si da, cred ca exista virusul asta, dar nu ma asteptam sa fie atat de nemilos. Cu sufletul rupt in bucati va spun ca bunica mea a fost doborata de acest virus”, a spus Vlad Gherman pe Instagram.


”S-a intamplat atat de repede si nu a fost foarte dureros pentru ea, dar a fost devastator pentru noi. In mai putin de o saptamana plamanii ei au incetat sa isi mai indeplineasca functia. Intubata la ATI, sedata, parca visand ceva frumos, s-a dus langa bunicul meu si langa surorile ei. ????????”, a mai spus el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004367 (s)