News Flash:

Anamaria Prodan, decizia radicala. Ce va face sexy impresara cu tatuajele in care apare Laurentiu Reghecampf

24 Ianuarie 2022
492 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampft este un divort atat la propriu, cat si la figurat. Intre cei doi nu mai exista cale de impacare, iar cel care a vrut sa puna capat mariajului a fost chiar Reghe. Aceasta a depus primul actele de divort, iar acum, urmatorul pas in ordine cronologica este partajul. Cei doi soti au reusit sa stranga de-a lungul timpului o avere impresionanta, iar acum nu le ramane decat sa isi imparta banii in mod egal, iar suma nu este deloc mica: 100 de milioane de euro.

Anamaria Prodan a vorbit despre tatuajele in care apare chipul fostului sau partener de viata. Se pare ca aceasta nu isi doreste sa renunte la ele. Vedeta sustine ca nu le va acoperi deoarece, pentru ea, Reghecampf va ramane blazonul familiei. Ba mai mult, impresara are si casa plina de initialele omului pe care in urma cu cateva luni il numea „soarele ei'.


„Laurentiu Reghecampf… L.R. O sa le pastrez toata viata. Fiul meu e Laurentiu Reghecampf, acesta este norocul meu. Eu in toata casa i-am facut surpriza sotului meu pana sa plece de acasa… am stat trei luni in Romania pentru ca ma ruga sa stau aici. Sa nu vin in Dubai ca e pandemie. Si sa stau in Romania sa termin casa. Peste tot este sculptat «L.R, Laurentiu Reghecampf». Peste tot, scarile… e blazonul familiei. Vezi, m-a dus capul de i-am pus fiului meu acelasi nume', a declarat Anamaria Prodan pe YouTube in podcastul lui Codin Maticiuc.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006725 (s)