News Flash:

Cate clase are, de fapt, Dani Mocanu. Iti vei schimba total parerea despre el

24 Ianuarie 2022
448 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Mocanu

Fara doar si poate, Dani Mocanu este unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea manelistilor. Mocanu a fost de multe ori pe primele locuri din trending, a avut evenimente pe banda rulanta, iar piesele lui adunau milioane de vizualizari si ii bagau in conturi zeci de mii de euro.

Dani Mocanu este exemplul concret ca daca iti doresti ceva foarte mult, il poti avea. Pe vremea cand era doar un copil, Dani Mocanu a fost un ekev obisnuit care a mers la scoala si care a facut o pasiune pentru fotbal. Manelistul a jucat mult timp fotbal, dar nu din asta avea sa faca bani mai tarziu. Dani Mocanu a fost la scoala, dar, din pacate, nu a reusit sa treaca mai departe de clasa a noua. Asta se pare ca nu l-a deranjat deloc pe manelist, ba mai mult, a sustinut de multe ori ca traseul lui in viata a fost stabilit de Dumnzeu si ca o scoala nu l-ar fi ajutat la fel de mult.

Dani Mocanu a reusit sa se remarce destul de mult in lumea manelistilor si mult timp a fost unul dintre numele cele mai sonore din aceasta industrie. 

" Eu am 9 clase… Puteam sa am 10 facultati si sa nu realizez nimic in viata!!! Deci nu te ajuta cu nimic", a spus chiar Dani Mocanu. "Am jucat bine fotbal. E vorba si despre o strategie, trebuie sa intelegi ce apreciaza publicul.

In Romania publicului trebuie sa ii dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu exista concurenta. Eu de aproximativ jumatate de an nu am mai scos nici o piesa, doar dedicatii si tot sunt pe locurile 2, 3 in tendinte", a completat manelistul despre pasiunea din copilarie.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005193 (s)