News Flash:

TRAGEDIE in Olanda! Cinci romani au murit intr-un cumplit accident. Trei tineri aparatin unei familii din Caracal

21 Martie 2018
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
accid

Trei tineri din municipiul Caracal se numara printre victimele accidentului produs in apropierea localitatii olandeze Helmond, microbuzul in care se aflau acestia lovind frontal un autocamion.
Primarul din Caracal , Liviu Radu, a declarat ca este vorba despre cei doi copii ai familiei Zambrea, un tanar, o tanara si de sotul acesteia din urma. In accident a fost ranita si sotia tanarului.

”Este o tragedie pentru ca din aceasta familie Zambrea au murit baiatul, in varsta de 24 ani si fata in varsta de 26 de ani, sotul acesteia, iar sotia baiatului este grav ranita. Toti provin din Caracal. Am trimis la familie un reprezentant, dar mi-au transmis ca cei de la ambasada si statul olandez se vor ocupa de inmormantare si de repatriere. Noi ne-am manifestat deschiderea in continuare pentru a-i ajuta, daca au nevoie de ceva”, a declarat Liviu Radu.

El a adaugat ca tinerii caracaleni nu plecasera de multa vreme in stainatate.


”Nu lucrau chiar de multa vreme in strainatate. Plecasera si ei sa faca un ban, asa cum fac toti din tara asta. Se intampla astfel de tragedii si imi pare rau ca nu se gasesc solutii pentru tinerii nostri”, a adaugat Radu.

Cinci cetateni romani au murit, iar alti trei au fost raniti in Olanda, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a lovit frontal cu un camion, potrivit unor surse din cadrul serviciilor de interventie citate de presa olandeza.

Microbuzul in care se aflau romanii s-a lovit frontal luni cu un camion, pe Drumul national N270, in apropierea localitatii olandeze Helmond. In microbuz erau opt cetateni romani, angajati ai companiei olandeze Van Rooi.

Cinci romani au murit, iar alti trei au fost raniti grav in accident, potrivit Omroepbrabant.nl.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006202 (s)