News Flash:

TRAGEDIE! Ea este tanara care a murit dupa ce a nascut la un spital privat din Constanta: Teodora si-a tinut in brate copilul nou-nascut, iar dupa cateva minute a incetat din viata!

20 Martie 2018
932 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara

Teodora, o tanara de 35 de ani, din Slobozia, si-a pierdut viata, in noapta de marti spre miercuri, dupa ce a nascut cel de-al doilea copil la un spital privat din Constanta.

Totul a inceput pe 23 ianuarie, in jurul orei 10.00, atunci cand Teodora Mocanu si sotul ei, Gheorghita, au plecat de acasa catre clinica privata din Constanta, acolo unde tanara era programata sa nasca.
In jurul orei 00.25, Teodora a adus pe lume un copil perfect sanatos, pe cale naturala. Tanara era la a doua nastere, primul copil fiind nascut prin cezariana.

Dupa ce a nascut, femeia a reusit sa isi tina copilul nou-nascut in brate timp de cateva minute.
In momentul in care medicul de la clinica privata a incercat sa scoata placenta, uterul tinerei s-a rupt, fapt care i-a provocat o hemoragie puternica.

Dupa ce au realizat gravitatea hemoragiei, medicii de la clinica privata au decis sa o transporte pe Teodora la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, acolo unde, in jurul orei 02.10, a intrat direct in operatie.

Pe drumul de la clinica privata la spital, Teodora a facut cinci stopuri cardio-respiratorii, fiind resuscitata de medici.

Din nefericire, medicii de la Spitalul Judetean Constanta nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Acestia i-au explicat sotului femeii ca placenta s-a lipit de cicatricea vechii cezariene, efectuate in urma cu patru ani, iar in momentul in care medicul a tras de ea, uterul a fost perforat si a cauzat hemoragia care i-a adus sfarsitul.

Inainte de a intra in sala de nasteri, Teodora Mocanu a filmat salonul in care era internata si i-a trimis sotului ei imaginile.

Tanara era foarte fericita sa aduca pe lume cel de-al doilea copil.
Sotul Teodorei, tanara care a murit dupa ce a nascut la un spital privat din Constanta, a povestit pentru Observator momentele de groaza prin care a trecut.

Barbatul a explicat ca Teodora a nascut copilul fara nicio problema, iar la un moment dat chiar era foarte fericita si facea glume.

„Totul a fost ok. A vazut copilul, l-a luat in brate, l-a pupat, iar apoi medicii l-au luat ca sa il spele, sa il cantareasca, sa il masoare. Era foarte fericita, era constienta. Facea glume cu doctorii, cu mine si i-a rugat la un moment dat sa faca o pauza. Domnul doctor s-a uitat la ceas si a zis ca trecusera 40 de minute si a fost de acord sa faca o pauza”, a declarat sotul tinerei pentru Observator.

„Sotia m-a trimis sa mai vad odata nou-nascutul. Moment in care m-am dus. Mi-a zis sa ii fac o poza si sa i-l arat si ei. Copilul era intr-o camera alaturata. La aproximativ 2-3 minute am auzit trei tipete puternice de durere si am vrut sa intru inapoi in camera. Cand am deschis usa, asistenta a venit repede si a inchis-o spunandu-mi ca ma roaga sa mai astept putin. Dupa alte 2-3 minute, toata lumea a inceput sa se agite foarte tare”, a povestit in lacrimi sotul tinerei.

„Doamna doctor a inceput sa tipe ca femeia asta nu are tensiune si ca face stop cardiac. Se auzea cum tipau, cum se agitau acolo. Am iesit pe partea cealalta a camerei si in momentul asta ei o scoteau pe targa si au dus-o spre alta camera pentru resuscitare”, a mai precizat sotul Teodorei.

Sursa: observator.tv

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006036 (s)