News Flash:

OFICIAL! A fost stabilita cauza decesului lui Andrei Gheorghe. Ce au descoperit medicii legisti la necropsie

21 Martie 2018
1222 Vizualizari | 0 Comentarii
andrei gheorghe2

Din primele verificari, nu sunt indicii ca moartea jurnalistului Andrei Gheorghe ar fi fost una suspecta, acesta fiind cunoscut ca suferind de afectiuni cardiace si avand un infarct in trecut, au declarat surse judiciare, pentru MEDIAFAX. Rezultatul testului toxicologic, in circa o saptamana.
Primele verificari efectuate in cazul jurnalistului Andrei Gheorghe au relevat faptul ca acesta avea afectiuni cardiace, suferind un infarct in trecut, au precizat sursele citate. Cercetarile continua in acest caz, doctorii de la Serviciul Judetean de Medicina Legala care au efectuat autopsia, urmand sa se pronunte dupa vor primi, in aproximativ o saptamana, rezultatele testului toxicologic, au spus sursele mentionate.

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la varsta de 56 de ani, potrivit IPJ Ilfov. Andrei Gheorghe a fost gasit decedat acasa.

Decesul a fost constatat in urma unui apel la 112, in urma caruia politistii s-au deplasat la o adresa din Voluntari, unde a fost gasita o persoana decedata, in baia locuintei. Ulterior, s-a confirmat ca persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov. 

Purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, Ciprian Romanescu a precizat ca apelul la 112 a fost primit la 22.15: "Cauzele mortii nu sunt momentan stabilite. Se asteapta sosirea medicului legist", a spus Romanescu.
Andrei Gheorghe s-a nascut in 14 ianuarie 1962, la Lipetk, in Rusia.

A fost prezentator de emisiuni radio si televiziune, dar a realizat si filme documentare.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti, sectia rusa-engleza.

In anii '90, a fost reporter la Radio Constanta.

De asemenea, in perioada 1996-2002 a fost la Pro FM Bucuresti ("Midnight Killer" "13-14"), si a prezentat "Lantul Slabiciunilor" la la Pro TV.

In perioada 2002 si 2003 a realizat, la Antena 1, emisiunea „Gheorghe”, apoi „13-14 cu Andrei” initial la Radio 21 si apoi in 2005-2006 la Radio Total.

Andrei Gheorghe avut un rol secundar in filmele „Amen” al lui Costa Gavras si a colaborat cu trupa Parazitii pentru albumul „Irefutabil”.

Pe langa realizarea de emisiuni radio si TV, Andrei Gheorghe a detinut functii de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanta si Pro FM Bucuresti, director de programe al trustului Media Pro, consilier de marketing la Antena 1. Gandul.info


afectiuni cardiace andrei gheorghe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004556 (s)