News Flash:

Teo Trandafir, facuta praf de catre un critic vestimentar. „O mamaie moderna din Las Fierbinti”

28 Ianuarie 2022
680 Vizualizari | 0 Comentarii
Teo Trandafir

Teo Tradafir sigur nu se astepta la o astfel de serie de remarci din partea unui fost prieten de-ai ei. Vedeta este obisnuita sa ii calce pragul doar invitati siguri pe ei si care nu ii aduc insulte. Daca la ea in emisiune poate controla totul, nu acelasi lucru se poate spune si cand cei care vin la ea se duc in alte platouri.

Teo Trandafir a slabit miraculos dupa operatia de micsorare a stomacului si, implicit, si-a stabilit si un alt stil vestimentar. Prezentatoarea de la Kanal D a mers pe aceleasi haine minimaliste, fara a atrage atentia. Schimbarea este una evidenta, dar, se pare ca nu toti o apreciaza. In timp ce vedeta se simte bine in pielea ei, altii sunt de parere ca ar putea sa se straduiasca mai mult.

Stefan Farrell, cunoscutul critic vestimentar nu a iertat-o pe Teo. Aceasta nu a menajat-o pe prezentoare si a aruncat cu vorbe dure la adresa modului in care se imbraca. Aceasta a tinut sa precizeze cu nu o face cu intentie, ci doar spera ca vorbele lui sa fie luate in calcul de cei care se ocupa de stilul vestimentar al prezentatoarei.

”O tinuta nefericita a unei mamie moderne din Las Fierbinti. Nu stiu cine a imbracat-o pe Teo, dar a dat gres cu aceasta tinuta. Teo nu ar avea nevoie de un stilist la cat e de populara, dar totusi ea e inconjurata de multi stilisti. Ea este haioasa, vesela, desteapta, insa hainele pe care le poarta nu sunt neaparat masculine, dar sunt atipice. Nu tocuri, nu rochii potrivite, nu incaltari corecte.


Faptul ca a fost supraponderala poate fi inca un complex de care nu se poate indeparta, motiv pentru care poarta camasi masculine. De multe ori am fost la ea in emisiune si era imbracata foarte dragut. Spun ca are un corp bine proportionat si nu necesita aceste camasi largi. De multe ori bocancii care ii poarta par foarte grei si mari. Parca e pregatita mereu de razboi. Sunt convins ca atat Catalin Botezatu si toti stilistii ei ii canta in struna si nu vor sa o jigneasca pentru ca ea este o fire foarte sensibila. Teo esti prea frumoasa ca sa nu incerci un alt stil. Eu o iubesc pe Teo, o respect, dar am vrut sa ii spun asta, cum am mai facut in trecut legat de machiajul ei. Sunt curios de reactia ei”, a declarat Stefan Farrell pentrushowblitz.ro.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004977 (s)