News Flash:

Dana Budeanu a facut-o praf pe Loredana Groza. „Nu ai voie sa iti pozezi savarina”

27 Ianuarie 2022
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
Dana Budeanu

Loredana Groza trece printr-o etapa a vietii sale in care se afiseaza in fata fanilor mai sexy ca niciodata. Vedeta pozeaza fara nicio inhibitie si, in timp ce unii dintre cei care o urmaresc o felicita pentru curaj, altii ii cer sa se opreasca cat mai repede posibil. Printre ei se afla si Dana Budeanu. 

Fara doar si poate, Dana Budeanu este unul dintre cele mai sonore nume de pe scena mondena de la noi. Creatoarea de moda nu tine cont de nimeni si de nimic si apeleaza mereu la sinceritate atunci cand vrea sa isi expuna un punct de vedere. Chiar daca este prietena cu Loredana Groza, asta nu a impiedicat-o pe Dana sa se lege de aparitiile ei.

Dana Budeanu este de parere ca Lori din Onesti trece printr-o faza foarte proasta. Creatoarea de moda nu stie de cine asculta Loredana, dar clar face o mare greseala. Dana crede ca singura salvare a Loredanei este stergerea intregului profil sau a pozelor care nu ii fac cinste. Creatoarea de moda i-a sugerat Loredanei sa se uite in jur, la colegele ei de breasla care au voce buna si care se promoveaza doar prin intermediul talentuluil, nu al expunerii exagerate.

„Vreau sa stiu pentru ce Loredana are ea nevoie… Ba, Loredana, tu i-ai vazut vreodata bu***e lui Adele? O sa zica lumea ca te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie sa ne arate b****e, t***le, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monstri pe fata. Exista niste vedete. Cum esti si tu. Ce este in neregula cu tine? Tu esti Loredana. Pai, ce faci tu, esti cam sefa pe aici, prin tara. Nu exista show ca al tau. Dupa parerea mea, voce… Andra are o voce fantastica, tu ai o voce care se adapteaza la multe stiluri, esti show woman, ai personalitate buna.

Nu ai nevoie sa arati b****e, t****e, dar n-ai voie sa iti pozezi partile intime si sa le pui pe Instagram. Tu ai nevoie sa nu. Cine iti incurajeaza aceasta activitate este un… Da reset la cont. Sunt atatea care fac asta. Asta vand. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e jobul ei. Tu n-ai nevoie nici sa ai bot, nici t****e pe afara. Nu vinzi asta. Asta e, poti sa nu mai vorbesti cu mine acum”, a spus celebra Dana Budeanu, in emisiunea pe care o realiza, relateaza impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004701 (s)