News Flash:

Sebastian Dobrincu ii declara razboi vloggeritei Mimi. „Minte ca a fost inselata”

27 Ianuarie 2022
493 Vizualizari | 0 Comentarii
Mimi

Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor si vloggerita Mimi au format un cuplu, in urma cu mai mult timp. Cei doi s-ar fi despartit din cauza Ioanei Ignat.

Dupa ce a auzit ce a spus la podcastul lui Maruta, Sebastian Dobrincu a decis sa clarifice lucrurile. Astfel, a postat un mesaj pe retelele de socializare, in care explica cu lux de amanunte ce s-a intamplat in relatia lor. Ba chiar mai mult, adauga faptul ca nu a inselat-o pe fosta lui iubita.

„Mimi este de profesie creator de continut. Drama si controversa sunt canalele prin care ea si echipa ei genereaza beneficii financiare. I-am iertat si ignorat multe atacuri nefondate, atat in privat, cat si in public. Ultimul episod insa a pus capac si simt nevoia sa spun cine este Mimi cu adevarat.

A mintit ca a fost inselata. Desi mi-a recunoscut in privat ca ii pare rau pentru reactia impulsiva si eticheta umilitoare pe care mi-a pus-o acum un an, nu a avut curajul sa isi recunoasca niciodata public greseala. Aveti aici o parte din mesajul pe care Mimi urma sa il publice pentru a isi cere scuze public pentru mincuna – mesaj pe care nu l-a mai publicat niciodata. Dar am iertat', a scris Sebastian Dobrincu, pe pagina sa de Instagram.

„Eu alegeam sa sufar. La a doua despartire de Sebastian, el a mers la filmare cu iubita lui, Ioana Ignat. Il rugasem sa nu faca asta, pentru ca eu eram foarte low cu depresia pentru ca imi era foarte frica de tratamentul medicamentos. Stiam ca daca el o sa faca asta, o sa inceapa atacurile de panica.

Am vazut ca nu mai pot sa traiesc, eram intr-o disperare continua, gandurile mele o luau razna. M-am dus la psihiatru, am zis ca trebuie sa trec pe antidepresive, asta e. (…) Am inceput sa ma uit diferit la balcon. Atunci, mi-am dorit pentru prima data sa ma sinucid”, a declarat Mimi in podcastul „Acasa la Maruta”.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005173 (s)