News Flash:

Sute de interventii ale pompierilor doar in noaptea de Craciun

27 Decembrie 2022
280 Vizualizari | 0 Comentarii
pompieri incendiu

Pompierii din Timis au avut parte de o noapte alba . Acestia au intervenit la 200 de sesizari pentru stingerea unor incendii sau alte probleme. Asadar, conform ISU, in ziua de 25 decembrie au fost primite trei solicitari pentru stingerea unor incendii ce au izbucnit la nivelul unor acopersuri din localitatile Bunea Mare, Albina si Dumbravita: 

„In data de 25 decembrie s-au inregistrat 3 solicitari pentru stingerea incendiilor izbucnite la nivelul acoperisurilor locuintelor, in localitatile Bunea Mare, Albina si Dumbravita. Cauza probabila a producerii incendiilor a fost neprotejarea termica corespunzatoare a burlanelor si cosurilor de fum fata de materialele combustibile din acoperis.

Un alt incendiu s-a produs la o anexa gospodareasca, pe o suprafata de aproximativ 40 mp (constructie din lemn), in comuna Giarmata. In incendiu au ars mai multe materiale textile si plastice, scule si mobilier de birou. Cauza probabila a producerii incendiului a fost scurtcircuitul electric”, transmit reprezentantii ISU Banat.

Pe nivel medical s-a solicitat interventia la peste 200 de cazuri dintre care noua accidente rutiere, dar si la 20 misiuni de recunoastere in spitale
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004995 (s)