News Flash:

Programul artistic de Revelion 2023 din Timisoara! Ce artisti vor canta

27 Decembrie 2022
341 Vizualizari | 0 Comentarii
revelion Timisoara


Programul de Revelion incearca sa-i aduca pe timisoreni impreuna, in zi de sarbatoare si se adreseaza tuturor categoriilor de public, derulandu-se atat in Piata Victoriei, cat si in Piata Libertatii.

Piata Victoriei
20:30-22:30            WARM-UP cu DJ ZOLEEVEE
22:30                BELLA SANTIAGO BAND
23:30                ZOLI TOTH & ORCHESTRA LIRA
00:00                ARTIFICII
00:15                CARGO

Bella Santiago
S-a nascut in Filipine, dar se simte in Romania ca acasa, pentru ca – marturiseste artista – „in Romania sunt acasa, mai ales ca ziua mea de nastere este pe 1 Decembrie”.
Cariera artistica a inceput-o in strainatate, unde a participat la cele mai populare talent show-uri si emisiuni din Asia, urmate de numeroase concerte si turnee, in Filipine, Taiwan, Malaezia, Emiratele Unite. In Romania a devenit cunoscuta in 2018, cand a castigat „X Factor”. Succesul de la „X Factor” a dus-o catre alt concurs,  „Te cunosc de undeva”, pe care l-a castigat detasat, apoi catre emisiunea lui Teo Trandafir. In 2022 a infiintat Bella Santiago Band, in care canta alaturi de sase instrumentisti profesionisti si un backing vocal. 
„Visul nostru – mai spune Bella – este ca, in curand, sa ne putem canta propriile piese in concerte sau festivaluri internationale.”   
 
Zoli TOTH este unul dintre cei mai respectati artisti romani, cu peste 1300 de aparitii scenice la activ, care depaseste mereu limitele si aduce continuu concepte noi de spectacol. 
Zoli este timisorean, absolvent al Liceului de Muzica „Ion Vidu”, si este unul dintre cei mai vocali ambasadori ai Timisoarei, in tara si strainatate.
De numele lui Zoli se leaga proiecte importante: formatia SISTEM, spectacolele „Dosarele Bach", de la Teatrul Bulandra, „Better Together" sau Ansamblul de percutie „Young Beats" - Cantus Mundi. In cei aproape 30 de ani de cariera a sustinut concerte in Singapore, Germania, Ungaria, Spania, Norvegia, Suedia, Bulgaria, Polonia, Ucraina, Belgia, Italia, Moldova, Turcia, Grecia, Malta, Emiratele Arabe Unite si Romania.
Pentru noaptea de Revelion, programul lui Zoli este alcatuit din piese care sa reflecte cat mai bine trecerea in anul Capitalei Europene a Culturii. Peste 30 de instrumentisti vor fi alaturi de artist, inainte de Anul Nou, in asa fel incat „elementele care definesc pe orasul si, implicit, pe mine, ca timisorean - dinamism, forta, diversitate si mult ritm – sa ii faca fericiti pe toti cei care vin sa petreaca trecerea dintre ani in Piata Operei din Timisoara.”, afirma Zoli.


Piata Libertatii
20:30-22:30            WARM-UP cu DJ K-LU
00:15                AFTER-PARTY 
                DJ SAVA si ADRIANA ONCI

DJ Sava
Producator, DJ si compozitor. A inceput sa mixeze in 1990. Primele sale discuri single au fost Gone Away (2005) si Remember (2006). Primul album de studio al muzicianului, Love Drops (2007), a fost imprimat la Cat Music si a implicat colaborarea cu Connect-R. 
Incepand din 2009, DJ Sava colaboreaza cu interpreta de muzica dance-house Raluka, alaturi de care s-au nascut alte discuri single de succes: September (2009), I Like The Trumpet (2010) si Love You (2010). Compozitia I Like The Trumpet a ocupat prima pozitie in ierarhia celor mai difuzate piese la posturile radio din Romania pana in 2021, iar Love You este pe locul sase in acelasi clasament. 
Muzica lui DJ Sava a fost puternic influentata de o serie de artisti internationali : John Creamer, Tiësto si David Guetta. 


Pentru detalii si pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie pe pagina de Facebook a Casei de Cultura, la telefon 0256-498214 sau pe mail office•ccmt.ro.
Va asteptam cu bratele deschise!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005898 (s)