News Flash:

Stafeta Veteranilor ia startul de la Timisoara pentru a marca Ziua Armatei Romaniei

20 Octombrie 2021
354 Vizualizari | 0 Comentarii
stafeta veteranilor

Ziua Armatei Romane este marcata si printr-un eveniment sportiv, la Timisoara. Din Garnizoana Timisoara va pleca, vineri, Stafeta Veteranilor, manifestare aflata la a VIII-a editie. Participantii vor parcurge traseul Timisoara - Arad si vor opri la monumentele ridicate in cinstea eroilor.
 
Stafeta Veteranilor este deja o traditie si se afla la a opta editie. Militarii Brigazii 18 Cercetare Supraveghere Decebal vor organiza, vineri, 22 octombrie, de la ora 10, o ceremonie militara cu depunere de flori la Monumentul Ostasului Necunoscut, cu prilejul plecarii din Garnizoana Timisoara a participantilor la stafeta.

„Participantii poarta in alergare Drapelul National, din respect pentru inaintasi, din recunostinta pentru veteranii de razboi care inca rostesc povestea sacrificiului suprem, cat si pentru cei plecati dintre noi, a caror lectie de patriotism sta scrisa in inima fiecaruia. Cei ce iau parte la stafeta se opresc la monumentele ridicate in cinstea celor care au murit pentru ca noi, astazi, sa existam si rememoreaza imaginea strabunicilor si bunicilor nostri care au luptat pentru aceasta tara si care sunt, acum parte din ea”, transmit reprezentantii Brigazii 18 Cercetare Supraveghere Decebal.

Stafeta Veteranilor este organizata de voluntari cu sprijinul MAI si se incadreaza in manifestarile prilejuite de Ziua Armatei Romane, sarbatorita in 25 octombrie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006135 (s)