News Flash:

Slabeste cu ajutorul verdeturilor

30 Ianuarie 2015
1385 Vizualizari | 0 Comentarii
Pare greu de crezut, dar, ca sa slabesti, nu e obligatoriu sa renunti la toate bunatatile. Singura conditie este ca una dintre cele trei mese zilnice sa fie o mancare din verdeturi de primavara.
Cum se procedeaza
Timp de o saptamana, combina mesele obisnuite cu una sau doua din mancarurile cu verdeturi de primavara. De exemplu, intr-o zi poti manca un mic-dejun mai consistent, dar pranzul si cina ar trebui sa constea in mancaruri din verdeturi.
In alta zi, mananca doar seara o salata de frunze de salata verde, papadie si leurda, iar in restul zilei poti consuma mancarurile tale preferate. Totul este ca numarul de calorii consumate intr-o zi sa nu depaseasca 1.600 pentru femei si 2.400 pentru barbati. Dupa sapte zile, vei slabi trei kilograme.
Salata cu untisor, un mic-dejun ideal
Dimineata poti combina salata verde, untisor, cateva frunze de papadie si putina leurda, pentru aroma sa asemanatoare cu usturoiul. Adauga putin ulei de masline si obtii o salata cu puternice proprietati de detoxifiere, eficienta in curele de slabire si cu foarte putine calorii.
Frunzele amarui de papadie sunt de ajutor persoanelor care retin apa in organism, prin urmare si femeilor care sufera de celulita, deoarece stimuleaza producerea si eliminarea urinei. In plus, leurda are proprietatea de a reduce nivelul colesterolului din sange si de a preveni bolile cardiovasculare. Fibrele alimentare dintr-o astfel de salata favorizeaza digestia si previn balonarile. Mai mult, acestea stopeaza absorbtia grasimilor in tesuturi.

Mancarea de urzici sau de spanac, pentru pranz
La pranz prepara o mancarica din urzici, leurda si untisor, amestecate cu o lingurita de ulei de masline. Aceasta mancare stimuleaza procesele naturale de detoxifiere a organismului si este benefica in special pentru persoanele care consuma in mod constant multe proteine de origine animala si multe grasimi.
Frunzele sau radacinile de untisor imbunatatesc circulatia sanguina si accelereaza metabolismul, favorizand, deci, arderile la nivel celular. Mancarica de spanac are doar 50 de calorii, insa are cantitati mari de vitamine (acid folic, vitaminele A si C) si minerale (potasiu, calciu, fier), esentiale pentru a slabi sanatos.
Ciorba de loboda, o cina usoara
La cina, stii deja: daca vrei sa slabesti, nu trebuie sa te prinda ora 10.00 seara mancand. Ultima masa ar fi bine sa o iei in jurul orei 7.00 seara. Iar pentru o cina usoara, iti propunem o ciorba de loboda.
O poti prepara din cateva legaturi de loboda, cateva de ceapa verde, putin patrunjel si leustean, o cescuta de orez si bors. Loboda combate anemia si iti reda tonusul datorita continutului sau bogat in fier.
In plus, saponinele din loboda fac din aceasta un remediu excelent pentru usurarea tulburarilor hepatice si biliare. Si loboda, si patrunjelul sunt surse importante de vitamina C, aliat al celor care vor sa slabeasca intr-un timp scurt. Aceasta dizolva grasimile, facilitand eliminarea lor din organism.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008735 (s)