News Flash:

Serena Williams, clipe de groaza. Tenismena a fost la un pas de moarte

24 Mai 2022
350 Vizualizari | 0 Comentarii
Serena W

Serena Williams este una dintre cele mai cunoscute jucatoare de tenis. Aceasta nu a fost niciodata adepta lamentarii in fata publicului, ci a preferat ca reusitele ei din cariera sa vorbeasca de la sine. Desi nu pare, Serena a avut parte de multe intamplari tragice, iar una dintre ele a fost chiar la nasterea fiicei sale.

Serena Williams este o campioana din toate punctele de vedere. Tenismena le-a demonstrat tuturor cat este de puternica nu doar pe terenul de tenis, ci si in viata de zi cu zi. In 2011, aceasta s-a confruntat cu unul dintre cele mai tragice episoade pentru o mamica si nu numai. Aceasta si-a dorit foarte mult sa aiba copii, dar nu se astepta ca la nastere sa aiba complicatii care sa o duca la un pas de moarte. 

2011 a fost un an fatidic pentru Serena. Aceasta a suferit un embolism pulmonar, o boala care exista prin blocarea unui cheag de sange in interiorul unei vene care alimenteaza inima si plamanii. In 2017, cand a adus-o pe lume pe Alexis Olympia Ohanian, Serena Williams i-a avertizat pe medici cu privire la episodul prin care trecuse, dar se pare ca acestia nu au acordat prea multa importanta.

„Când m-am trezit am simțit că eram pe moarte. Părinții și socrii mei încercau să-mi vorbească, iar eu nu mă puteam gândi decât că: „Mor. O să mor. Dumnezeule! Îi sunt atât de recunoscătoare. Aveam un cheag de sânge la plămâni. A trebuit să mi se introducă un filtru în vene pentru a-l distruge înainte să-mi ajungă la inimă. Eram epuizată. Deși luptasem pentru heparină, nu mi-a plăcut tratamentul. Voiam doar să fiu cu copilul meu.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004415 (s)