News Flash:

Sedinta a Consiliului Local Timisoara. Iata ordinea de zi

21 Noiembrie 2022
193 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliului Local Timisoara1

Aprobarea Procesului Verbal al sedintei  in plen din data de: 15.11.2022.
Proiect de hotarare privind aprobarea dobandirii de catre Municipiul Timisoara, a imobilelor-teren inscrise in CF nr. 455040 Timisoara si CF nr. 455041 Timisoara ce fac obiectul renuntarii la dreptul de proprietate de catre Duca Ambroziu, Duca Marinela si Precob-Cretu Liana-Codruta si trecerea terenurilor respective din domeniul privat al Municipiului Timisoara in domeniul public al Municipiului Timisoara, cu destinatia de teren intravilan destinat pentru drum.
Proiect de hotarare privind completarea prin acte aditionale a Contractului de transfer de activitati nr. 9657/31.12.2021 si a Contractului de novatie a acestuia.
Proiect de hotarare privind  modificarea si completarea contractului pentru activitatea de reparatii si intretinere a strazilor, aleilor, trotuarelor, podurilor, pasajelor, pasarelelor din Municipiul Timisoara precum si a infrastructurii intrainstitutionale a municipalitatii nr. SC2017 – 10724/02.05.2017, atribuit catre SC Drumuri Municipale Timisoara SA in temeiul art 31 din Legea nr. 98/2016, aprobat prin Hotararea Consiliului Local nr. 104/31.03.2017.
Proiect de hotarare privind completarea Anexei V (lista bunurilor proprietate publica transmise spre  folosinta operatorului)  la Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare nr. 932 din 19.01.2010, catre operatorul regional AQUATIM S.A, cu lucrari executate de catre terti . 
Proiect de hotarare privind privind extinderea  suprafetei  spatiului cu alta destinatie existent SAD 2, situat in     Timisoara, strada  Cronicar Ioan Neculce nr.1,  detinut  de Asociatia Handicapatilor  Locomotor   Timis,  in baza contractului de inchiriere  nr.  1569/14.03.2013, cu  suprafata spatiului cu alta destinatie SAD 1 situat la aceeasi adresa.
Proiect de hotarare privind  modificarea si completarea H.C.L. nr. 346/26.07.2022- privind delegarea de gestiune prin concesionare a serviciului public privind prestarea de servicii si activitati necesare  exploatarii si intretinerii cimitirelor umane din Municipiul Timisoara: Cimitirul Calea Lipovei, Cimitirul Saracilor,Cimitirul str. Stuparilor, Cimitirul Calea Sagului si Cimitirul str. Rusu Sirianu.
Proiect de hotarare  privind aprobarea volumului si a preturilor de referinta si de pornire in licitatie a 877,86 metri cubi masa lemnoasa din fondul forestier proprietate publica a Municipiului Timisoara.
Proiect de hotarare privind aprobarea valorii totale a proiectului si asigurarea de catre UAT Municipiul Timisoara a sumelor necesare implementarii proiectului
 „Imbunatatirea eficientei energetice in sectorul rezidential prin reabilitare termica a blocului de locuinte situat pe strada Aries, nr.20”, cod SMIS 2014+: 121249.
Proiect de hotarare privind aprobarea valorii totale a proiectului si asigurarea de catre UAT Municipiul Timisoara a sumelor necesare implementarii proiectului
 ”Imbunatatirea eficientei energetice in sectorul rezidential prin reabilitarea termica a blocurilor de locuinte: Zona Soarelui - Odobescu – Complex”– Cod SMIS 119790”.
Proiect de hotarare privind aprobarea valorii totale a proiectului si asigurarea de catre UAT Municipiul Timisoara a sumelor necesare implementarii proiectului
„Imbunatatirea eficientei energetice in sectorul rezidential prin reabilitarea termica a blocului de locuinte, str. Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 10A” - cod SMIS 2014+:119739.
Proiect de hotarare privind transmiterea in administrarea Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timisoara, a imobilului situat in Timisoara, str. Iancu Vacarescu, nr.18 – sala de spectacole si gradina de vara apartinand Cinematografului  Arta.
-Proiect de hotarare privind mandatarea reprezentantilor Municipiului Timisoara in Adunarea Generala a Actionarilor la Drumuri Municipale Timisoara S.A. pentru aprobarea mandatului auditorului financiar extern.
Proiect de hotarare privind reglementarea si actualizarea limitelor unor strazi de pe raza Municipiului Timisoara.
Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de calitate a aerului pentru PM10 in aglomerarea  Timisoara perioada 2021-2025. 
Proiect de hotarare privind modificarea si aprobarea Statului de Functii pentru Filarmonica ”Banatul” Timisoara.
Proiect de hotarare privind modificarea si aprobarea Statului de functii pentru Directia Generala a Politiei Locale Timisoara.
Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii Organigramei si Statului de Functii ale Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara. 
Proiect de hotarare privind modificarea si aprobarea conditiilor specifice eliminatorii pentru ocuparea functiei publice de executie  specifice de politist local, la Directia Generala a Politiei Locale Timisoara.
Proiect de hotarare privind atestarea persoanelor fizice in vederea dobandirii calitatii de administrator de condominii . 
Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal ”Construire locuinta in regim de inaltime P+M si imprejmuire teren”str. Bela Lugosi F.N., CF nr.448260, nr. cad.448260, Timisoara.
Alegerea Presedintelui sedintelor Consiliului Local al Municipiului Timisoara din lunile decembrie 2022, ianuarie 2023 si februarie 2023.
Raport de activitate al Primarului Timisoarei – domnul Dominic Fritz, privind deplasarea la Viena, Austria, in perioada 19-20 octombrie 2022.
Plangerea prealabila nr. SC2022- 025652 a DEL CORSO FAMILY SRL prin care se solicita revocarea in parte a Hotararii Consiliului Local nr. 251/14.06.2022 - privind  aprobarea Regulamentului privind conditiile de desfasurare a activitatilor de comert stradal - terase pe raza Municipiului Timisoara. 
Plangerea prealabila nr. SC2022- 26460/25.10.2022 a domnilor Catalin Negrea si Avramescu Lucian prin Cabinet avocat prof.dr. Anton Trailescu impotriva Hotararii Consiliului Local nr.263/13.05.2008 – privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal ”Constructie locuinte colective”, str. N.D. Cocea – Th. Pallady, cartier Ciarda Rosie, Timisoara.
Interpelarile consilierilor locali.


Proiectele de hotarare inscrise pe Proiectul ordinii de zi au fost initiate de Primarul Municipiului Timisoara – domnul Dominic Fritz, si au fost trimise spre avizare comisiilor pe domenii de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005954 (s)