News Flash:

Ikea Timisoara, ultimele finisaje in interior. Se fac angajari si se asteapta ultimele autorizatii

18 Noiembrie 2022
232 Vizualizari | 0 Comentarii
Ikea

Ikea a investit in noul magazin de la intrarea in Timisoara aproximativ 60 de milioane de euro, aceasta fiind a treia investitie semnificativa a IKEA in Romania dupa cele doua magazine din Bucuresti.


Constructia noului magazin Ikea, din comuna Dumbravita, de la intrarea in Timisoara, se apropie de final. Santierul a demarat in 25 septembrie 2021, iar termenul de executie trecut in proiect este de 12 luni. Cladirea albastra este ridicata de mult timp, iar acum se fac ultimele finisaje in interior. Zilele acestea au fost montate si panourile cu Ikea, una in intersectie, celelalte pe cladire.

“Construirea unui magazin Ikea sustenabil, de peste 27.000 metri patrati, este un proces de durata. Ne-am propus sa construim un magazin la cele mai inalte standarde, dar si sa fim eficienti si sa respectam termenele limita aferente acestui proiect. Stadiul lucrarilor este monitorizat zilnic si analizam constant noi oportunitati de a imbunatati si accelera procesul de constructie. Deschiderea Ikea Timisoara este o etapa de dezvoltare importanta pentru Ikea Europa de Sud-Est in Romania”, transmiteau reprezentantii Ikea, la sfarsitul lunii august.

250 de locuri de munca la Ikea Timisoara
Ikea angajeaza in jur de 250 de persoane pentru noul magazine din Dumbravita. Echipa de management a magazinului a fost recrutata in aprilie 2022 si respecta principiile care ne definesc la nivel de egalitate de gen, cu 50% femei si 50% barbati in pozitii de conducere.

Apoi, s-au alaturat echipei specialisti si experti in cadrul departamentului de logistica, manageri de departamente si lideri de echipe, iar la sfarsitul lunii septembrie a inceput recrutarea in masa pentru restul posturilor vacante: serviciul de relatii cu clienti, casierii, mentenanta etc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004925 (s)